Η περήφανη μαμά Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της μικρής Μαρίνας από την πρώτη μέρα στο σχολείο!

Όπως σίγουρα κατάλαβε κανείς από τις αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι με την οικογένειά της στην Άνδρο. Ωστόσο, φαίνεται ότι σιγά-σιγά όλοι επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους, όπως αναφέρει το bovary.

Όπως και πολλές ακόμα μητέρες, έτσι και η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί ετοίμασε την κόρη της, Μαρίνα, για το σχολείο. Η γνωστή παρουσιάστρια και περήφανη μαμά δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από την πρώτη μέρα της κορούλας της στο νήπιο.

Η μικρή Μαρίνα με χαριτωμένα πλεξιδάκια στα μαλλιά φορά μπλε τσάντα στην πλάτη, στην οποία μάλιστα αναγράφεται το όνομά της, ενώ κρατά στο χέρι της μια ακόμα τσαντούλα σε ροζ χρώμα, όπου κρατά το φαγητό της. Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, απαντώντας σε σχόλιο follower, έγραψε «Πήραμε μάσκα ροζ γατούλα! Είναι πολύ χαριτωμένη!».

Η φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε μέσα σε ελάχιστα λεπτά χιλιάδες like, ενώ πολλοί είναι οι followers που γράφουν στα comments ευχές για «καλή σχολική χρονιά» στη μικρή Μαρίνα.