Απογοήτευση για όσους περίμεναν αυτή την Κυριακή να ακούσουν από κοντά το διάσημο Βρετανό dj και παραγωγό Dave Seaman, σε γνωστό παραλιακό κλαμπ, στο Διακοπτό της Αιγιαλείας, στο φινάλε της καλοκαιρινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ο Dave Seaman θα εμφανιζόταν την Κυριακή στις 13 Σεπτεμβρίου στο Loca Beach Club στο Διακοπτό, όμως στο πέρασμα του από το αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούν οι όροι για την προστασία κατά του κορωνοϊού, για να ταξιδέψει.

Έτσι,  η συναυλία του ματαιώθηκε και εντέλει στο κλαμπ έπαιξε ο γνωστός Έλληνας dj Μikele. O ίδιος ο Dave Seaman έγραψε στην σελίδα του στο facebook για το όλο περιστατικό που του συνέβη και τη ματαίωση της συναυλίας.

«Πολύ λυπηρό πρόσωπο σήμερα το πρωί καθώς έφτασα κοντά στο να κάνω την πρώτη μου συναυλία εδώ και μήνες μόνο για να μου πουν ότι δεν επιτρέπεται να επιβιβαστώ στην πτήση για Ελλάδα καθώς δεν έχω τη σωστή ταξιδιωτική γραφειοκρατία Covid. 

Είμαι συντετριμμένος. Λυπάμαι πολύ για όλους στο Loca Beach που σχεδίαζαν να έρθουν να με ακούσουν αργότερα. Προσπαθούμε απεγνωσμένα να βρούμε έναν τρόπο να αναδιαμορφώσουμε τη συναυλία πριν το τέλος της σεζόν».