Ένα απίστευτο stunt κατέγραψε η κάμερα με πρωταγωνιστή έναν Αμερικανό αθλητή, που έβαλε με μια φωτοβολίδα φωτιά στο αλεξίπτωτό του και έκανε βουτιά από ύψος 2.000 μ.!

Ο Κάιλ Μάρκαρτ, 31 ετών από το Τέξας των ΗΠΑ, κατέγραψε τη στιγμή που πήδηξε από το αεροσκάφος σε ύψος 7.500 ποδιών από την επιφάνεια της Γης κι άνοιξε το βασικό του αλεξίπτωτο προτού επιχειρήσει το stunt που είναι γνωστό στους ειδήμονες ως «κάψιμο της κομοστέγης». Ο ριψοκίνδυνος αθλητής σημαδεύει στη συνέχεια με το ειδικό πιστόλι φωτοβολίδων το αλεξίπτωτο και του βάζει φωτιά, με αποτέλεσμα να αποτεφρωθεί σε λίγα δευτερόλεπτα κι ο 31χρονος να κάνει ελεύθερη πτώση προς το έδαφος.

Στη συνέχεια περιμένουν να σβήσουν εντελώς οι φλόγες, προτού ανοίξει το εφεδρικό του αλεξίπτωτο και κάνει μια τέλεια προσγείωση. Ο Κάιλ έχει πάνω από χίλιες πτώσεις στο ενεργητικό του κι όπως ομολογεί, εκτελεί σχεδόν αυτόματα όλες τις κινήσεις του σε τέτοια stunts. «Είδα το βίντεο αυτό εκατοντάδες φορές και κάθε φορά που το βλέπω νιώθω την αδρεναλίνη μου να εκτοξεύεται στα ύψη», είπε μετά το ριψοκίνδυνο εγχείρημα.