Μια μεγάλη επιτυχία περίμενε τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο από την Πάτρα, στο Italian Showdown 2020!

Ο νεαρός αθλητής του crossfit, παρά τις δυσκολίες της περιόδου που ζούμε, εξαιτίας του κορωνοϊού, κατάφερε να λάβει μέρος στη φάση των προκριματικών που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι και ανταγωνιζόμενος πολλούς συμμετέχοντες, να κατακτήσει την 1η θέση.


Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, που αφορά το CrossFit, στην Ευρώπη και η διάκριση του Αντώνη σε αυτό, είναι ένα σημαντικό κατόρθωμα για τον ίδιο. Ταυτόχρονα, βέβαια, έκανε περήφανη την οικογένειά του, αλλά και την πόλη του.

Μετά από σκληρή δουλειά και ώρες προπόνησης, σε ένα από τα πιο γνωστά CrossFit Gym (Wodbox Patra), ο 32χρονος αθλητής, έδωσε το καλύτερό του εαυτό και πέτυχε το στόχο που είχε θέσει... Να φτάσει στην κορυφή και να δει το όνομά του δίπλα στο Νο1. Και το κατάφερε.


Λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη γειτονική χώρα, η φάση των προκριματικών πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Ο Αντώνης βιντεοσκόπησε τη δουλειά του και οι κριτές τη βαθμολόγησαν, μέσω της οθόνης.

Το ίδιο θα γίνει και για την τελική φάση, καθώς η ιταλική κυβέρνηση έχει παρατείνει όλους τους περιορισμούς της Covid-19, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης των αθλητικών εκδηλώσεων.


Σε όλη αυτή την προσπάθεια του νεαρού αθλητή Αντώνη Ανδρουτσόπουλου, χορηγός του είναι και βρίσκεται στο πλάι του το Dot, το γνωστό cafe-bar-kitchen, στέκι πολλών Πατρινών στη Ρήγα Φεραίου 124, το οποίο θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα του και να προχωράει μαζί του, στηρίζοντάς τον έμπρακτα σε κάθε του προσπάθεια.