Δεν έβαλε μυαλό στους ανήλικους Κηρτικούς η τραγική υπόθεση με τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, που βρήκε τον θάνατο τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου του 2011 όταν μεταφέρθηκε με οξεία μέθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Άλλο ένα παιδί μόλις 14 χρόνων κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο τα ξημερώματα της Πέμπτης!

Ο 14χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε κακή κατάσταση από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, το οποίο έπινε μαζί με άλλους ανήλικους φίλους του σε ένα χωριό στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου! Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι παρουσίαζε συμπτώματα οξείας μέθης και τα επίπεδα του αλκοόλ στο αίμα του ήταν πολύ υψηλά, με αποτέλεσμα να κάνει αρκετές ώρες για να συνέλθει, αλλά τελικά διέφυγε τον κίνδυνο και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο, όπως αναφέρει το protothema.

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι πήραν καταθέσεις από το σημείο όπου διασκέδαζε η παρέα των ανήλικων και ερευνούν πώς βρέθηκε στην κατοχή τους η μεγάλη ποσότητα οινοπνευματώδους ποσού χωρίς να το αντιληφθούν οι κηδεμόνες τους. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, σχηματίζεται δικογραφία για χορήγηση αλκοόλ σε ανήλικο, που ακόμη είναι άγνωστο πόσους και ποιους θα περιλαμβάνει.