Στο πλατό της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” βρέθηκαν σήμερα η Μέγκι Ντρίο, η Σπυρούλα Κάιζερ και η Κατερίνα Πεφτίτση. Οι τρεις τους θα έλεγαν από μία ιστορία και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου έπρεπε να μαντέψουν ποια από τις τρεις λέει την αλήθεια.

«Είχα σχέση τρία χρόνια με ένα παιδί, ο οποίος διατηρούσε παράλληλη σχέση με μια πολύ καλή φίλη μιας φίλης μου. Πώς το έμαθα; Το παιδί πήγαινε και δούλευε κάτω με την αντροχωρίστρα σε ένα beach bar στη Χαλκιδική. Εγώ έχω ένα εξοχικό εκεί. Η μητέρα μου πήγαινε για μπάνιο εκεί και τους είδε να φιλιούνται. Καμία γυναικεία αλληλεγγύη! Σε ποιο… ουράνιο και τόξο ήταν καλή φίλη;», είπε η Μέγκι Ντρίο, όπως αναφέρει το zappit.

Στη συνέχεια και, αφού η Σπυρούλα και η Κατερίνα είπαν κι αυτές με τη σειρά τους από μια παρόμοια ιστορία, αποκαλύφθηκε πως η Μέγκι ήταν αυτή που έλεγε την αλήθεια.

«Είχα αναφερθεί παλαιότερα σε αυτό τον τραγικό χωρισμό. Ήταν από τους πρώτους μου έρωτες κι έζησα πολύ έντονα το χωρισμό και το κέρατο», είπε η Μέγκι Ντρίο.