Σε ηλικία 82 ετών έφυγε από τη ζωή η Ντάμα Ντιάνα Ριγκ, η οποία διεγνώσθη με καρκίνο τον Μάρτιο. Η Ντιάνα Ριγκ έγινε ευρέως γνωστή ως θρυλική Έμα Πιλ στην τηλεοπτική σειρά του '60 "Οι εκδικητές", ενώ την είδαμε και στην πρώτη ταινία του Τζέιμς Μποντ ως τη σύζυγο του Βρετανού πράκτορα, Κόμισσα Τερέζα ντι Βιτσέντζο.

Ήταν εξαιρετική θεατρική ηθοποιός. Ο πιο πρόσφατος ρόλος της που την καθιέρωσε στις συνειδήσεις του νεανικού κοινού ήταν αυτός της Ολένα Ταϊρέλ στο "Game of Thrones".


Εχρίσθη Ντάμα από τη βασίλισσα του 1994 για την προσφορά της στην υποκριτική τέχνη. Σε ανακοίνωσή της η κόρη της, ηθοποιός Ρέιτσελ Στίρλινγκ έγραψε: "Η πολυαγαπημένη μου μαμά πέθανε ήρεμα στον ύπνο της νωρίς το πρωί, στο σπίτι, ενώ κοντά της ήταν η οικογένειά της. Πέθανε έπειτα από διάγνωση καρκίνου τον Μάρτιο και πέρασε τους τελευταίους της μήνες αντανακλώντας την εξαιρετική ζωή της. γεμάτη αγάπη, γέλιο και βαθιά υπερηφάνεια για το επάγγελμά της. Θα μας λείψει απερίγραπτα".The Avengers - Short Skirt, Long Jacket [Emma Peel]