Έμμεση αλλά και συγκεκριμένη ήταν η απάντηση που έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου σε σχόλια που δέχτηκε αυτές τις μέρες από άλλες εκπομπές. Στην έναρξη του Love It, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στους τηλεθεατές λέγοντας, όπως αναφέρει το zappit:

«Εμείς είμαστε ο εαυτός μας και το να είσαι ο εαυτός σου το θεωρώ πολύ βασικό στη ζωή σου και ειδικά στα επαγγελματικά και ειδικά όταν κάνεις αυτό που κάνουμε εμείς. Προσπαθούμε πάντοτε να σας δείχνουμε αυτό που είμαστε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με μένα προσωπικά, είμαι ευγνώμων που δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι ή να πω κάτι που να αντίκειται με αυτό που είμαι. Η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη και βγαίνει από την καρδιά των ανθρώπων, των απλών ανθρώπων, των συναδέλφων… μας κάνει να βελτιωνόμαστε. Από κει και πέρα με λεγόμενα συναδέλφων που πιθανώς έχουν κάποιον συγκεκριμένο στόχο ή μια πρόθεση, θεωρώ εκ του περισσού να ασχοληθούμε με αυτά».

Θυμίζουμε ότι στο Πρωινό της Τετάρτης, ο Βαγγέλης Περρής είχε πει στον αέρα ένα ποίημα: «Όταν πέφτουν τα νούμερα υπάρχει ένας μύθος που έρχεται από παλιά, δείξε λιγάκι στήθος». Είχε προηγηθεί, μία μέρα πριν, η εμφάνιση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου με εκρηκτικό μπούστο.