Σφοδρή επίθεση κατά του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Koυρτάκη, αλλά και σόου με τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη που έβαλε στο κινητό του να παίζει, περιείχε η σημερινή τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στη Βουλή.

Όλα αυτά έγιναν στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται η άρση ασυλίας του μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο εκδότης των «Παραπολιτικών».

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε για συνεχείς και προσωπικές επιθέσεις και χυδαιολογίες εναντίον του, έκανε λόγο για σοβαρό ζήτημα που άπτεται της ελευθερίας του βουλευτή και για σάπιο σύστημα που θέλει να επιβάλει τον νόμο της σιωπής.

Μάλιστα, είπε πως αν αρθεί η ασυλία του θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος της ποινικοποίησης της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ενώ ολοκλήρωσε την επίθεσή του κατά του Γιάννη Κουρτάκη με βαριές εκφράσεις, όπως «διεφθαρμένος λακές» και «η πιο καλοταϊσμένη γραφίδα που έχει βγάλει ποτέ ο τόπος».

Έβαλε στο κινητό του τραγούδι του Καζαντζίδη

Πριν κατέβει από το βήμα ο κ. Πολάκης άνοιξε το κινητό του και έβαλε να παίζει ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη με τίτλο «Δεν θέλω να μου δέσετε τα μάτια», απήγγειλε μαντινάδες για ψηλά βουνά και λάβρες καρδιές, ενώ όταν έπαιζε το τραγούδι σιγοτραγούδησε και ο ίδιος «κι αν κάνετε τα στήθια μου κομμάτια, εσείς πεθαίνετε και όχι εγώ».