Ο  Kanye West στην κυριακάτικη λειτουργία ξεκίνησε να αναπαριστά την ιστορία της Βίβλου όταν ο Ιησούς Χριστός με τον μαθητή του, Πέτρο, περπάτησαν στο νερό. Ο 43χρονος ράπερ, στη διάρκεια της απογευματινής λειτουργίας στη Τζόρτζια, φάνηκε να διασχίζει μια λίμνη μαζί με την 7χρονη κόρη του, North, και τον 4 ετών γιο του, Saint.

Η χορωδία συμμετείχε επίσης και συγκεντρώθηκε στη μέση της λίμνης για να ερμηνεύσει γκόσπελ τραγούδια, μεταξύ άλλων το «Ultralight Beam» του  Kanye West .

Στην λειτουργία ήταν παρούσα και η Kim Kardashian με τις φίλες της, Λα Λα Άντονι, Μόνικα και τον 2 Chainz, ανάμεσα σε 150 περίπου καλεσμένους. Η Kim δημοσίευσε αργότερα φωτογραφίες, δείχνοντας την χορωδία στη μέση της λίμνης.

Τον περασμένο μήνα είχε στηρίξει ξανά δημοσίως τον σύζυγό της, πηγαίνοντας σε μια άλλη λειτουργία στο Γουαϊόμινγκ. «Ο Kanye με την Kim έκαναν στην άκρη πολλά επαγγελματικά τους σχέδια για να είναι μαζί με την οικογένεια. Αγαπούν ο ένας τον άλλον και θέλουν να σώσουν τον γάμο τους», είπε πηγή στο ET.