Σοκάρει η βιαιότητα με την οποία ξυλοκόπησε μια ανυπεράσπιστη γριούλα μια συμμορία τεσσάρων νεαρών Ρομά, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της στις Καλυθιές της Ρόδου παραβιάζοντας ένα από τα παράθυρα την ώρα που εκείνη κοιμόταν και την ξύπνησαν χτυπώντας την αλύπητα!

Οι δράστες όρμησαν στο υπνοδωμάτιο της ηλικιωμένης, την έριξαν από το κρεβάτι της στο δάπεδο και άρχισαν να την χτυπούν με τα χέρια τους στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ της έκλεισαν το στόμα για να μην φωνάξει, όπως αναφέρει το protothema.

Στη συνέχεια, έκαναν άνω-κάτω όλα τα δωμάτια, βρήκαν όλα κι όλα 40 ευρώ, άρπαξαν και μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε η γριούλα στο λαιμό της και εξαφανίστηκαν.

Η άγρια ληστεία, που έγινε γύρω στις 9.30' το βράδυ της Κυριακής, εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και ταυτοποιήθηκαν οι δυο από τους δράστες, ένας 30χρονος άνδρας και μια 21χρονη γυναίκα οι οποίοι αναζητούνται, ενώ βρέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους και κατασχέθηκε. Οι αναζητήσεις για την σύλληψή τους και την ταυτοποίηση των δυο συνεργών τους συνεχίζονται.