Ο θάνατος του 33χρονου Βαγγέλη Νοΐδη, του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε χθες (09.09.2020) σε τροχαίο στην παραλιακή, έχει βυθίσει στο πένθος την ελληνική αστυνομία και όλους όσους τον γνώριζαν.

Ο 33χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλιακή, ενώ πήγαινε με συνάδελφό του στη φωτιά στον Άγιο Κοσμά.

Ο Βαγγέλης Νοΐδης, πατέρας ενός μικρού παιδιού, ήταν αγαπητός σε όλους. Είχε καταγωγή από τη Νάουσα και ασχολούνταν με το μπάσκετ και είχε παίξει στην ομάδα «Λέων Μοσχάτου».

Ο Βαγγέλης Νοΐδης, σύμφωνα με το newsit, οδηγούσε τη μηχανή με συνοδηγό τον 25χρονο Αντώνη Νίκου. Λίγο μετά τις 14:00 πήραν σήμα να πάνε να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς που είχε ξεσπάσει σε οικόπεδο στον Άγιο Κοσμά.

Η Τροχαία αναζητά τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο Βαγγέλης Νοΐδης και τραυματίστηκε σοβαρά ο 25χρονος Αντώνης Νίκου.

Από τις πρώτες έρευνες προκύπτει ότι ο 33χρονος αστυνομικός προσπάθησε να αποφύγει αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να συρθούν μαζί με τον συνοδηγό του για 50 μέτρα, προσκρούοντας και σε δυο διερχόμενα αυτοκίνητα.

Αμέσως μετά το τροχαίο, οι δυο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 33χρονου.

Ο 25χρονος Αντώνης Νίκου έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, έχει θωρακικές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μηριαίο κάταγμα. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.