Το patrasevents.gr σας στέλνει στις παραστάσεις του τσίρκο Medrano στην Πάτρα, επί της Ακτής Δυμαίων, δίπλα στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Π..

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] ή στο επίσημο fan page του Patras Events γράφοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνό σας και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 13/09 και ώρα 19:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές είναι:

  • Ελένη Σταθά
  • Παντελής Ζαπαντιώτης
  • Ευστρατία Βαρδή


Το διάσημο CIRCO MEDRANO το τσίρκο των πιο όμορφων αναμνήσεών μας συνεχίζει αδιάλειπτα την περιοδεία του στην Ελλάδα με κομβικό σταθμό την παρουσία του στην 84η (Σεπτέμβρης 2019) Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την Αθήνα κατά το χειμώνα 2019-2020, και την σταθερή παραμονή του καθ’όλη την διάρκεια της καραντίνας στην Ελλάδα, επανεκκινεί τις παραστάσεις του στην Πάτρα από την Παρασκευή 11 μέχρι και την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, επί της Ακτής Δυμαίων, δίπλα στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Π., με 2 καθημερινές παραστάσεις στις 18:30 και 20:30 - εκτός Δευτέρας που θα γίνει μόνο η παράσταση στις 18:30.

Ένα 2ωρο φαντασμαγορικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους , με καταπληκτικούς ακροβάτες σε αέρα και νερό , απίθανους ζογκλέρ , τον θρυλικό γύρο του θανάτου με 3 μηχανές , Magic Show , τον διάσημο κλόουν ΟΤΟ και πολλά ακόμα νούμερα που θα σας κόψουν την ανάσα και έχουν κερδίσει 2 χρυσά βραβεία στο φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο.
Οι τιμές του τσίρκου είναι Κερκίδες 12 ευρώ – παιδικά 2 έως 10 ετών - 10 ευρώ και στην Πλατεία 14 ευρώ – παιδικά 2 έως 10 ετών - 12 ευρώ.

Τα παιδιά κάτω των 2 ετών είναι δωρεάν και τα πολυτεχνικά , φοιτητικά και ανεργίας κοστίζουν 8 ευρώ.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι ο χώρος των παραστάσεων είναι πλήρως ανοικτός περιμετρικά, τα υγειονομικά πρωτόκολλα δε και οι απολυμάνσεις θα τηρηθούν ευλαβικά αφήνοντας μάλιστα κενές 2 αντί για 1 θέση μεταξύ των οικογενειών των θεατών.
Χαρίστε λοιπόν στα παιδιά και την οικογένειά σας την πιο όμορφη ανάμνηση.