Άρωμα Πάτρας έχει ένα ακόμα παιχνίδι από αυτά που βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν στις μικρές μας οθόνες.

Μία Πατρινή είναι να πάρει μέρος στο παιχνίδι του Alpha, "The Bachelor", σε μία νέα reality εκπομπή, που σύμφωνα με το κανάλια θα είναι ένα show φαινόμενο για τη φετινή σεζόν.

Η Πατρινή πάντως που θα πάρει μέρος έχει όλες τις δυνατότητες για να ξεχωρίσει και να διακριθεί. Μιλάμε για την πανέμορφη 20χρονη Μαρίνα Λικμέτα η οποία θα είναι μέσα στις 20 γυναίκες του παιχνιδιού που θα διεκδικήσουν την καρδιά του ωραίου Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η 20χρονη καστανόξανθη καλλονή έχει μεγαλώσει στον Ψαθόπυργο και στα Αραχωβίτικα, ενώ έχει αποφοιτήσει από το γυμνάσιο του Αγίου Βασιλείου και από το Λύκειο του Ρίου.

Σήμερα είναι φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, ενώ επαγγελματικά έχει ήδη ξεκινήσει να ασχολείται με το real estate. H Πατρινή στο τρέιλερ της εκπομπής ήταν όλα τα λεφτά και όσοι την είδαν έμειναν.


Με την υπέροχη σιλουέτα της και το γυμνασμένο κορμί της έκλεψε την παράσταση με το μακρύ κατακόκκινο φόρεμα. Η συμμετοχή της στο παιχνίδι θα είναι ένα πρώτο βήμα για να γίνει γνωστή και να μπορέσει να ακολουθήσει μία πορεία στον χώρο της μόδας, κάτι που ήταν το παιδικό της όνειρο.

Το concept της εκπομπής έχει ως εξής, σύμφωνα πάντα με τον Alpha  «ένας άντρας και είκοσι γυναίκες… Όλες  θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν, αλλά μόνο μία είναι εκείνη που θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του». Η πρεμιέρα της εκπομπής θα είναι αυτή την Πέμπτη στις 10 το βράδυ.