Μη παρατάτε τα όνειρα σας…

Αυτό ήταν το μήνυμα που προσπάθησε να μεταφέρει μέσα από το Greece's Next Top Model, η Παρασκευή Κερασιώτη από την Πάτρα, κερδίζοντας με την παρουσία της και την ομορφιά της κριτές και κοινό.

Η 19χρονη είναι η μία εκ των τεσσάρων κοριτσιών της οικογένειας Κερασιώτη, αδελφή της πρωταθλήτριας της Παναχαϊκής στην ομάδα στίβου, Μαρίας Κερασιώτη (έχουν διαφορά δύο χρόνια).

Η νεαρή Πατρινή έχοντας ύψος 1.74 και με μία μελαχρινή εξωτική ομορφιά έχει όνειρο να προχωρήσει σε καριέρα στις πασαρέλες και στο χώρο της μόδας, έχοντας όλες τις δυνατότητες για να γίνει μοντέλο.

Στο GNTM αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση του ονείρου της, έχοντας τη στήριξη των τριών αδελφών της και της οικογένειάς της.

Το πρώτο βήμα ήταν απόλυτα επιτυχημένο, όχι μόνο μέσα από το αποτέλεσμα καθώς πέρασε με τέσσερα "ναι" στην επόμενη φάση, αλλά και μέσα από τον "αέρα" που εξέπεμπε προς τα έξω.GNTM 3 | Η audition της Παρασκευής

Μπήκε με θάρρος, χωρίς να κρυφτεί και δήλωσε με περηφάνια την καταγωγή της, τονίζοντας ότι είναι τσιγγάνα, δείχνοντας ότι αυτό δεν θα της σταθεί εμπόδιο, αλλά αντίθετα, έχει την αποφασιστικότητα και την πυγμή για να το μετατρέψει σε πλεονέκτημα.

Η νεαρή που εμφανίστηκε αρχικά στους δέκτες μας φορώντας ρούχα που παρέπεμπαν στην καταγωγή της μίλησε εκτός των άλλων για τον ρατσισμό που είχε γνωρίσει παλιότερα, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τη χαρά της για την ανταπόκριση που βρήκε από τους κριτές.

Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά ενθουσιάστηκε μαζί της και μάλιστα της έκανε τα πρώτα μαθήματα για το πώς να περπατάει στην πασαρέλα, με την μικρή Κερασιώτη να δείχνει ότι είναι καλή μαθήτρια.

Οι υπόλοιποι κριτές μίλησαν για την εξωτική της ομορφιά, τη γοητεία της, για τα μαλλιά της και φυσικά για τη τσιγγάνικη ψυχή της που σε πρώτη φάση τους μάγεψε.

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι η πρώτη τσιγγάνα που συμμετέχει σε ένα talent show για τη μόδα ή τουλάχιστον η πρώτη που το δηλώνει ανοικτά. Μπράβο της!