Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» που θα μας κρατήσει συντροφιά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, έκαναν το «ντεμπούτο» τους στο «φλΕΡΤ».

Πρόκειται για τη νέα δουλειά του Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου που πλαισιώνονται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα οικογενειακή κωμωδία, που θα παρακολουθεί τις ιστορίες μιας μεσοαστικής οικογένειας στην Αθήνα του 2020, έχουν ο Κώστας Κόκλας (Τάσος) και η Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία), ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις, όπως την εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα στον ρόλο του θείου Ακύλλα και της Λυδίας Φωτοπούλου στον ρόλο της καταπληκτικής γιαγιάς, Μαριλούς.
«Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη συγκυρία» δήλωσε το «αντρόγυνο» της σειράς Κώστας Κόκλας και Καίτη Κωνσταντίνου.

«Είναι σαν να κάνουμε σίριαλ τις παλιές καλές εποχές, οι συνθήκες είναι υπέροχες» είπε η Λύδια Φωτοπούλου και μιλώντας για την υπόθεση είπε ότι πρόκειται για μια πολύ αστεία και τρυφερή ματιά πάνω σε μια οικογένεια.

Οι συντελεστές της σειράς εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι «Η τούρτα της μαμάς» θα έχει μεγάλη επιτυχία.
Από την πλευρά της η Γενική Διευθύντρια Μarketing και Εμπορικής Εκμετάλλευσης της ΕΡΤ Κωνσταντίνα Κουτρούλη μίλησε για τις νέα σίριαλ που ετοιμάζει η δημόσια τηλεόραση.

Όπως είπε πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό παρών της ΕΡΤ με τρείς σειρές : «Τα καλύτερα μας χρόνια», «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και «Η τούρτα της μαμάς».

Αναφερόμενη στη δουλειά των Ρήγα – Αποστόλου, είπε ότι πρόκειται για καταστάσεις που έχουμε ζήσει όλοι γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι. Έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Οκτώβριο οπότε και θα ξεκινήσει να προβάλλεται «Η τούρτα της μαμάς».


Η Τούρτα της Μαμάς: Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της νέας σειράς της ΕΡΤ | 08/09/2020 | ΕΡΤ