Την είδηση πως αποχώρησε οικειοθελώς από το My Style Rocks επιβεβαίωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δε, η όμορφη πρώην διαγωνιζόμενη θέλησε να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο πίσω από αυτή την απόφαση της, όπως αναφέρει το zappit.

«Ναι, αποχώρησα από το My Style Rocks το Σάββατο το απόγευμα με δική μου πρωτοβουλία. Δεν είναι κάποιο τρικ της παραγωγής, όπως διάβασα και άκουσα κάποια πρωινά να λένε. Όντως αποχώρησα οικειοθελώς γιατί ένιωσα ότι δεν με σέβονται» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Πέρυσι την εκπομπή την είχε όλη ο κύριος Γαβαλάς, λόγω αυτού η εκπομπή πήγαινε πάρα πολύ καλά και λόγω εμού. Φέτος τα νούμερα είναι πάρα πολύ χαμηλά. Εγώ λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα μου έφερνα νούμερα, λογικό είναι και αυτό άρεσε στην παραγωγή όπως μου έλεγαν.

Επίσης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συνέχισε σε έντονο ύφος: «Άρεσε και στον αρχισυντάκτη. Ένιωσα, όμως, αδικημένη και πως δεν με σέβονται γιατί, όταν έφτανε η ώρα της κρίσης, έλεγαν άλλα πράγματα στους κριτές με σκοπό να με τσιτώνουν και να με βγάζουν έξω από τα όρια μου. Ακούστηκε ένα «άι στο δια@λ@» που είπα, ναι το είπα. Το είπα την ώρα που κρινόμουν πάνω στο stage. Όταν μου έγινε πάλι κακή κριτική και μου είπαν πως δεν έχω κανένα στιλ, είμαι τηλεπερσόνα και το μόνο που ξέρω είναι να δημιουργώ ίντριγκες και έτσι να επιβιώνω στο παιχνίδι. Γύρισα, λοιπόν, και είπα στον κύριο Κουδουνάρη πως εγώ έχω τουλάχιστον όλα τα άλλα! Και μπορεί να μην έχω στιλ αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν στιλ και δεν έχουν τίποτα από όλα τα άλλα! Μου απάντησε πως κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε για στιλ, κάτι που εγώ δεν το εξυπηρετώ και το φορμάτ είναι εντελώς διαφορετικό».

«Του είπα πως την επόμενη φορά που θα μου πείτε κάτι τέτοιο, μιλήστε με το ακουστικό, αποφασίστε με τον αρχισυντάκτη και την παραγωγή τι ακριβώς θέλετε να κάνω και να μου πείτε για να ξέρω. Έφτασα στα όρια μου. Απηύδησα. Δεν με προστάτεψαν καθόλου. Μόνο κοιτούσαν να εξυπηρετήσουν το φορμάτ και τα νούμερα τους. Εγώ λοιπόν έφυγα από το παιχνίδι αυτό και η συμμετοχή μου στο My Style Rocks ανήκει στο παρελθόν» κατέληξε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».