Στο Πρωινό παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ότι είναι «panerotic» και ότι μπορεί να ερωτευτεί ακόμα και ένα τζιτζίκι. Παράλληλα, μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη, ο καλλιτέχνης εξέφρασε την άποψη του για την τηλεόραση!

«Είχα κάθε δικαίωμα να δώσω ένα φως στους νεότερους ανθρώπους να ξεφοβηθούν για το ποιοι είναι. Είναι αλήθεια πως είμαι panerotic. Ένα ον διαθέσιμο στο σύμπαν να με εκμεταλλευτεί ερωτικά όπως γουστάρει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης, προσθέτοντας πως: «Είμαι 65 χρονών και βεβαίως είμαι ερωτευμένος απλώς δεν έχω αντικείμενο πάντα ανθρώπινο απέναντι μου. Μπορώ να ερωτευθώ και ένα τζιτζίκι».

Όσον αφορά την πρωτόγνωρη περίοδο που διανύσαμε και διανύουμε ακόμα, ο Σταμάτης Κραουνάκης παρατήρησε πως «αυτό που γεννήθηκε τώρα, με την πανδημία του κορονοϊού, ήταν πάρα πολύ φωτεινό και πάρα πολύ λαϊκό».

«Τηλεόραση δεν κάνω γιατί δεν είχα καμία σοβαρή κρούση. Δεν πάω στα talent shows, τα σιχαίνομαι! Είναι εγκληματικά και δεν τα θέλω. Αν πρέπει να με αγοράσουν για ένα ποσό σίγουρα δεν είναι το σωστό οι 100.000 ευρώ για μια πρόταση» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο γνωστός καλλιτέχνης.