Στόχος διαρρηκτών επτά φορές μέσα σε επτά χρόνια έχει γίνει ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη.

Το ζαχαροπλαστείο μάλιστα βρίσκεται και λειτουργεί σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, ωστόσο τα ξημερώματα της Κυριακής έγινε στόχος διαρρήκτη για μία ακόμα φορά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, Αργύρης Χατζηεμμανουήλ μιλώντας στο OPEN και όπως προκύπτει από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, ο δράστης με εμφανή τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στην επιχείρηση λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, «κατεβάζοντας» την τζαμαρία που βρίσκεται στην πίσω μεριά και ξεκινώντας να ψάχνει για χρήματα.

Μάλιστα, έμεινε μέσα στο κατάστημα για περίπου έξι λεπτά και ανενόχλητος έψαχνε για τη λεία του ανοίγοντας ντουλάπια και ερευνώντας όλα τα πιθανά σημεία, μέχρι και άδεια κουτιά.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, δεν αφήνει χρήματα στο κατάστημα. Παρόλα αυτά, ο δράστης προκάλεσε ζημιές καθώς κατέστρεψε φώτα για να μπορέσει ανενόχλητος να κάνει τη δουλειά του, την πόρτα και κλειδαριές.