Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το «Pop Up» να κάνει πρεμιέρα στον ALPHA και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε με χαμόγελο στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου.

Το δημοφιλές μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για τους φόβους και τα άγχη που επικρατούν για αυτό το νέο της εγχείρημα!

«Το Pop Up ξεκινάει στις 14 Σεπτεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι και θα είναι γυναικείο. Σίγουρα θα υπάρχουν συμβουλές μόδας και ομορφιάς, είμαι ένα κορίτσι που προέρχεται από αυτό τον χώρο οπότε νομίζω πως θα ήταν ελλειπής η εκπομπή αν δεν υπήρχε και αυτό το κομμάτι μου. Είμαι έτοιμη να δώσω τα φώτα μου σε όλες τις γυναίκες! Ότι θέλετε, εδώ είναι η απάντηση» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Αυτό που σκέφτομαι όταν είναι να αγχωθώ και πρέπει να ηρεμήσω, είναι ότι όπου και να βρίσκομαι είμαι διαβασμένη, είμαι έτοιμη και όλα θα πάνε καλά. Αυτό σκέφτομαι μόνο. Προχώρα, μπορείς! Πως κάνουν τα παιδιά στον καθρέφτη. Μπορείς, είσαι δυνατή, αξίζεις! Μπορείς, μπορείς, μπορείς από μέσα μου» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό και τους φόβους για την μεσημεριανή ζώνη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν ξεκάθαρη. «Όλες οι ζώνες είναι δύσκολες. Κάνεις το πρόγραμμα σου, κάνεις το πλάνο σου, βλέπεις τι είναι κατάλληλο για σένα, τι μπορείς να υποστηρίξεις και από κει και πέρα προχωράς. Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου μαζί με τους συνεργάτες μου με πολλή χαρά και αγάπη και όλα θα πάνε καλά».