Η Μάρα Δαρμουσλή και ο αγαπημένος της, Βασίλης Τσατάκης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η Μάρα Δαρμουσλή παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον σεφ Βασίλη Τσατάκη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι, ενώ κουμπάρα ήταν η Χρύσα Γραβάνη, η οποία μοιράζεται μια δυνατή φιλία με τη νύφη, όπως αναφέρει το bovary.

Η ηθοποιός και μοντέλο έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, με τον οποίο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Υπέρκομψη και εκθαμβωτική, η Μάρα Δαρμουσλή επέλεξε ένα μίνιμαλ, λευκό νυφικό, σε ιδιαίτερο σχέδιο, δημιουργία του οίκου Bridal loft Athens.

Παρουσία λίγων και εκλεκτών συγγενών και φίλων, τηρώντας τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης, ενώ τη Μάρα Δαρμουσλή συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος της, Άγγελο, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Παύλο Καπώνη.

Η φωτογραφία από τον γάμο της Μάρας Δαρμουσλή στο Instagram

Η πανέμορφη ηθοποιός λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την ωραιότερη φωτογραφία από τη χαρούμενη αυτή μέρα, στην οποία φαίνεται και ο δυνατός έρωτας ανάμεσα στην ίδια και τον σύζυγό της, αλλά και η μεγάλη χαρά των αγαπημένων τους, που χαμογελούν πλατιά γύρω από το ζευγάρι!