Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Σοφία Βόσσου, από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, αναστατώνοντας τα συγγενικά της πρόσωπα, που προσπάθησαν όλες αυτές τις ημέρες να μη διαρρεύσει τίποτα από την περιπέτεια της δημοφιλούς ερμηνεύτριας.

Το περιβάλλον της Σοφίας Βόσσου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πάσχισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, ενώ η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τη λεπτή και σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Όλα άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα, αφού η ίδια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι.

Οι πόνοι της Σοφίας Βόσσου ήταν αφόρητοι με τους γιατρούς να αποφασίζουν πως πρέπει να χειρουργηθεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αναστάτωση στο περιβάλλον της ήταν μεγάλη και από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονται τόσο η κόρη της, Ερασμία Μάνου όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Σοφία Βόσσου νοσηλεύεται, μάλιστα, στο ίδιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν από μερικούς μήνες.

Η διάψευση

H Σοφία Βόσσου διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα γνωστής καθημερινής εφημερίδας που την θέλει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

«Το ότι εγώ πεθαίνω και δεν το ξέρω και το ξέρει η espresso είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχουμε τέτοια δημοσιογραφία στην χώρα μας ένα έχω να πω ας σταματήσει αυτό το βρώμικο παιχνίδι εγώ δεν κρύβω κάτι χειρουργήθηκα μετεγχειρητική κήλη από ένα χειρουργείο πέρσι το Σεπτέμβρη που ‘χα κάνει και έπρεπε να γίνει αυτό το πράγμα και έγινε εσπευσμένα με την έννοια ότι είχα και αναβολές διαφορές από το πρόγραμμα μου λόγω κορονοϊού το κοινοποιώ για να μην ανησυχείτε όλοι φίλοι μου είναι μια χαρά ότι διαβάζετε και είναι ψευδές εκτός του ότι έχω κάνει το χειρουργείο το οποίο ήταν ένα απλό χειρουργείο ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΞΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ......ΑΥΤΑ .....Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ .......ΕΛΕΟΣ .....ΔΕΝ ΠΕΟΑΙΝΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ», έγραψε η Σοφία Βόσσου στο post της στο Facebook.