Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το Big Brother μέσα από τον διάλογο που είχαν δύο παίκτες του, κατά την διάρκεια του οποίου οι τηλεθεατές είδαν να αναπτύσσεται με όλη της τη φρίκη η κουλτούρα του βιασμού.

Η ανακοίνωση του Patras Pride τα λέει όλα: Για άλλη μια φορά το καθεστωτικό κανάλι ΣΚΑΙ με συνυπεύθυνο το ΕΣΡ επιλέγουν να κανονικοποιούν την κουλτούρα του βιασμού και να προωθούν την ομοφοβία, χονδροφοβία, φασισμό χωρίς κανένα όριο!

Είναι οι ίδιοι, που δύο χρόνια πριν στήνανε κανιβαλιστικά γκάλοπ εναντίον της Ζάκι και εξαπέλυαν HIVφοβικές «ειδήσεις», είναι οι ίδιοι που προωθούν ακροδεξιά στελέχη με τον Άδωνη και τον Βορίδη να είναι κεντρικά πρόσωπα.

Συγκεριμένα ο παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης από την Κρήτη, δήλωσε Live για τις γυναίκες συμπαίκτριές του «Να πάω κάθε μέρα με μια να αδειάζω το πακέτο μου αλλιώς έχει βιασμό» συνεχίζοντας «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Ο ίδιος παίκτης είχε αναφέρει επίσης ως κεντρικό σημείο του χαρακτήρα του «δε γουστάρω να μου τρίβονται οι γκέι, τις χοντρές γυναίκες δεν τις θεωρώ γυναίκες», ενώ δεν είναι η μοναδική περίπτωση εκεί μέσα, αφού παρόμοιες δηλώσεις έκανε και άλλος παίκτης, ο Χρήστος Μακρίδης, πρώην αντιδήμαρχος Σκύδρας και μέλος του ακροδεξιού κόμματος «Ελληνική Λύση» του Βελόπουλου δηλώνοντας ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και οι πρόσφυγες είναι εισβολείς», ενώ και αυτός δεν έλειψε να προβεί σε ομοφοβικά και χονδροφοβικά σχόλια.

Είναι ειρωνικό το κατά πόσο στοχευμένη είναι επιλογή του συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου (με την προοπτική να μαζέψει και άλλες ψήφους) με τις ανοιχτά φασιστικές τοποθετήσεις να αφήνονται να εκφράζονται ελεύθερες μέσα από μια επίσημη γραμμή (αυτή του καναλιού) σε μια ζώνη, όπως της ψυχαγωγικής, που πλασάρεται ως πιο ευαισθητοποιημένη, κανονικοποιώντας έτσι τον ναζισμό και σε ένα διεθνές πλαίσιο, που καταπατώνται τα δικαιώματα των προφυγ(ισσ)ων και μεταναστ(ρι)ων, ενώ τρέχει και η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Σε όλα αυτά το ΣΚΑΙ και οι παρουσιαστές δεν τοποθετήθηκαν, ενώ τα Lifestyle sites ρομαντικοποιούν το προφίλ του συγκριμένου και γενικά των υπόλοιπων παραβιαστών-παικτών νομιμοποιώντας τον φασισμό και τον σεξισμό.

Δεν είναι τυχαία προφανώς η επιλογή των παικτών προωθώντας ένα επίπλαστο “diversity”, ενώ στην ουσία είναι μια σύγχρονη αρένα των νοικοκυραίων για κανιβαλισμό με σκοπό την τηλεθέαση και το κέρδος.

Αυτοί οι «λεβέντες» και η τοξική αρρενωπότητά τους είναι που δολοφόνησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, την Ελένη Τοπαλούδη και καθένα από εμάς , που δεν πληρούμε τα ασφυκτικά τοξικά στερεότυπα τους, που δεν γουστάρουμε να μας ορίζουν αυτοί.

Δεν ξεχνάμε ότι στο ισπανικό Big Brother είχε υπάρξει βιασμός μιας παίκτριας από συμπαίκτη της, όσο αυτή βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι βάζοντας της μάλιστα να δουν τον βιασμό της Live, ώστε να αποτυπωθεί η αντίδρασή της!!!

Τέτοιες δηλώσεις και πρακτικές δε θα μένουν αναπάντητες!

Απαιτούμε:

Άμεση επέμβαση του ΕΣΡ

Να σταματήσει άμεσα η προβολή του κατάπτυστου κανιβαλιστικού BIG BROTHER

Να εξεταστεί η περίπτωση ο παίκτης να διωχθεί ποινικά για προτροπή σε βιασμό και κακοποίηση των γυναικών με την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα!

(ΕΛΛΗΝΑ) ΛΕΒΕΝΤΗ, (ΕΛΛΗΝΑ) ΛΕΒΕΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ,

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ!!!».