"Τα κεφάλια μέσα", "καλό χειμώνα", "wake me up when september ends" είναι από τις χαρακτηριστικές φράσεις που ακούμε τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη. Καλά τα λόγια όμως στην πράξη τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο καιρός, μόνο ότι μπήκε φθινόπωρο δεν μας δείχνει, συνεπώς οι αγαπημένες συνήθειες του καλοκαιριού συνεχίζονται κανονικότατα.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται σαφέστατα το Sandhill, το αγαπημένο στέκι που μας περιμένει για να μας χαρίσει ξέγνοιαστες στιγμές αλλά και μοναδικές βουτιές στα υπέροχα νερά της Καλόγριας που ως γνωστόν αυτή την εποχή είναι στα καλύτερα τους από θέμα ζέστης.


φωτο-jane_vrnk

φωτο-jane_vrnk


φωτο-adjoul

φωτο-adjoul

Tο ιδιαίτερο all day bar cafe ικανοποιεί όλα μας τα θέλω από το πρώτο λεπτό μέσα από το σκηνικό του αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει, δίνοντας μια άλλη νότα στην απόδραση μας.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αράξουμε στις ξαπλώστρες μας με ένα δροσερό ρόφημα στο χέρι για να «σκίσουμε» στη συνέχεια τα κύματα.


φωτο-maria.nikolopoulou93

φωτο-maria.nikolopoulou93


φωτο-mpampilhs

φωτο-mpampilhs


φωτο-xristosdim

φωτο-xristosdim


φωτο-yiota_tzamako

φωτο-yiota_tzamako

Θέλεις να ξεσκάσεις, να θυμηθείς λίγο την χαλαρότητα των διακοπών σου, να ξεφύγεις από τη βαβούρα της πόλης και να παίξεις στην άμμο σαν μικρό παιδί;

Το Sandhill είναι εδώ και σε περιμένει αγνοώντας επιδεικτικά τις ευχές του φθινοπώρου περνώντας παράλληλα το μήνυμα ότι οι όμορφες φάσεις δεν σταματούν αλλά συνεχίζονται...


φωτο-rombopaws

φωτο-rombopaws


φωτο-nikos_malliaris

φωτο-nikos_malliaris


φωτο-martinachro

φωτο-martinachro


φωτο-antrikaki

φωτο-antrikaki