Μια 47χρονη Αγγλίδα, η οποία ξανασυναντήθηκε με τον ξάδερφό της μετά από 22 χρόνια, αποκάλυψε πώς οι δυο τους ερωτεύτηκαν και τώρα είναι παντρεμένοι.

Ο λόγος για τη Σέριλ και τον επίσης 47χρονο Ντέιβιντ Χίκμαν από το Welwyn Garden City, στο Hertfordshire, οι οποίοι είναι πρώτα ξαδέλφια, καθώς οι πατέρες τους είναι αδέλφια. Μεγαλώνοντας, έπαιζαν μαζί, αλλά αφού έγιναν 14 χρονών έχασαν επαφή, όταν η οικογένεια του Ντέιβιντ απομακρύνθηκε. Χρόνια αργότερα, το 2009, η Σέριλ συναντήθηκε ξανά με τον Ντέιβιντ και το ζευγάρι ερωτεύτηκε. Κανείς από τους δυο τους δεν νοιάζεται τι σκέφτεται η κοινωνία για την ανορθόδοξη σχέση τους.

Η Σέριλ, σε συνέντευξή της, έχει αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν νεότερη, δεν πίστευα ποτέ ότι ο μελλοντικός μου σύζυγος θα καταλήξει να είναι ο ξάδερφός μου. Αλλά δεν μπορείς να ορίσεις ποιον ερωτεύεσαι».

Μεγαλώνοντας, οι οικογένειες της Σέριλ και του Ντέιβιντ ήταν κοντά, καθώς ο ένας επισκέπτονταν τον άλλο, μία φορά το μήνα στο Wandsworth του Λονδίνου. «Ενώ οι γονείς μας συζητούσαν, ο Ντέιβιντ και εγώ θα παίζαμε μαζί. Στον Ντέιβιντ του άρεσε πολύ να με ακολουθεί γύρω από το σπίτι και να τραβάει την αλογοουρά μου. Παρόλο που ήμασταν στην ίδια ηλικία, αναφερόμουν σε αυτόν πάντα ως “ο ενοχλητικός μικρός ξάδερφος μου”», έχει πει η Σέριλ.

Τον Φεβρουάριο του 1986, ο Ντέιβιντ, μαζί με τους γονείς του, μετακόμισαν 40 μίλια μακριά από το Welwyn Garden City. «Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έφυγαν. Ο μπαμπάς μου, μου είπε ότι θα κρατούσαμε επαφή, αλλά σύντομα, αυτός και ο θείος μου σταμάτησαν να μιλάνε. Μετά από αυτό, ο Ντέιβιντ κι εγώ, χάσαμε επαφή. Τα επόμενα χρόνια, πάντα αναρωτιόμουν τι να του έχει συμβεί», περιέγραψε η Σέριλ.

Πώς συναντήθηκαν ξανά τα δύο ξαδέρφια μετά από 22 χρόνια

Το 1994, σε ηλικία 22 ετών, η Σέριλ ανακαλύπτει ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Το 2001, αυτή και ο σύντροφός της, υιοθέτησαν ένα νεογέννητο κοριτσάκι με το όνομα Κέιτλιν, η οποία είναι σήμερα 18 χρονών. Παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα, αλλά πήραν διαζύγιο το 2007.

Το 2009, η Σέριλ έλαβε ένα μήνυμα από τον Ντέιβιντ στο Facebook, τελείως ξαφνικά. «Δεν είχα μιλήσει μαζί του για 22 χρόνια», είπε η Σέριλ. «Εκείνο το βράδυ, ο Ντέιβιντ κι εγώ ανταλλάσσαμε μηνύματα, μαθαίνοντας ο ένας τα νέα του άλλου. Ανακάλυψα ότι είχε πάρει διαζύγιο και ότι είχε υιοθετήσει παιδιά. Του είπα τα πάντα για την Κέιτλιν και για τον προηγούμενο γάμο μου». Μετά από αυτό, το ζευγάρι μιλούσε κάθε μέρα.

Τον επόμενο μήνα, η Σέριλ κάλεσε τον Ντέιβιντ στον όγδοο πάρτι γενεθλίων της Κέιτλιν στο Λονδίνο. Όπως είπε η 47χρονη, δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτό που ένιωσε μόλις τον ξαναείδε, έπειτα από τόσο χρόνια. «Καθώς μπήκε μέσα, νόμιζα ότι φαινόταν πολύ όμορφος. Ξαφνικά, κατάλαβα ότι βρήκα τον ξάδερφό μου ελκυστικό. Προσπάθησα να το αποφύγω, αλλά δεν μπορούσα να αγνοήσω τον τρόπο που ένιωσα. Είπα στον Ντέιβιντ ότι φαινόταν φανταστικός και είπε ότι ήταν πολύ ωραίο που με είδε. Μετά το πάρτι, ο Ντέιβιντ με τράβηξε στην άκρη και μου είπε ότι έτρεφε συναισθήματα για εμένα. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, παραδέχτηκα ότι μου άρεσε κι εμένα. Καταλήξαμε να φιλιόμαστε. Ήξερα ότι είμαστε ξαδέρφια, αλλά με κυρίευσαν τα συναισθήματα μου. Δεν έμοιαζε λάθος, έμοιαζε σωστό».

Αλλά την επόμενη ημέρα, η Σέριλ άρχισε να ανησυχεί. «Ο Ντέιβιντ κι εγώ είμαστε συγγενείς εξ αίματος, οπότε αγχώθηκα ότι θα έμπαινα σε μπελάδες. Έκανα κάποια έρευνα στο διαδίκτυο και ανακάλυψα ότι οι γάμοι μεταξύ πρώτων ξαδερφιών, ήταν νόμιμοι στη Βρετανία. Δεν χαρακτηρίζονταν ως αιμομιξία. Ήμουν τόσο ανακουφισμένη. Μετά από αυτό, ο Ντέιβιντ και εγώ αποφασίσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία στη σχέση μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύντομα, ο Ντέιβιντ έγινε θετός πατέρας της Κέιτλιν με την οποία είχε ξετρελαθεί. Στην αρχή, φοβισμένοι για την αντίδραση της οικογένειάς τους, η Σέριλ και ο Ντέιβιντ κράτησαν τη σχέση τους μυστική. Αλλά δύο μήνες αργότερα, αποφάσισαν να το αποκαλύψουν.

Η αντίδραση των γονιών της Σέριλ

«Καθώς ο Ντέιβιντ δεν μιλούσε εδώ και καιρό με τους γονείς του, δε χρειαζόταν να τους το πει», δήλωσε η Σέριλ, η οποία ανέφερε ότι το εξομολογήθηκε στους δικούς της, λέγοντάς τους πως αυτή και ο Ντέιβιντ είχαν ερωτευτεί.

«Η μαμά μου, είπε να σταματήσω να είμαι γελοία, ενώ ο μπαμπάς μου ήταν εξοργισμένος και είπε ότι πρέπει να χωρίσουμε καθώς αυτή η σχέση ήταν αντίθετη με το νόμο. Του έδειξα γρήγορα έναν ιστότοπο που επιβεβαίωνε ότι οι σχέσεις πρώτων εξαδέλφων ήταν νόμιμες. Μετά από αυτό, δεν ήταν ακόμα χαρούμενοι, αλλά κατάλαβα ότι χρειάζονταν χρόνο για να συνηθίσουν την ιδέα».

Έξι μήνες αργότερα, η οικογένειά τους δέχτηκε τελικά την ένωσή τους. Αλλά σύντομα, τρολς στο διαδίκτυο, άρχισαν να αφήνουν σκληρά σχόλια στα προφίλ του Ντέιβιντ και της Σέριλ.

«Αποκαλούσαν τη σχέση μας αιμομικτική. Άλλοι έλεγαν ότι είμαστε για την εκπομπή του Τζέρεμι Κάιλ (σσ κουτσομπολίστικη εκπομπή). Είχα θυμώσει. Ρώτησα τον Ντέιβιντ πώς μπορεί ο κόσμος να λέει τόσο αηδιαστικά πράγματα. Δεν είμαστε αδελφός και αδελφή. Ευτυχώς, όταν το είπαμε στους φίλους μας για εμάς, ήταν υποστηρικτικοί. Σοκαρίστηκαν στην αρχή, αλλά δεν το ανέφεραν ξανά στη συνέχεια», έχει πει η Σέριλ.

Αγνοώντας τους haters, ο Ντέιβιντ έκανε πρόταση γάμου στη Σέριλ τον Δεκέμβριο του 2009 - και αυτή και η Κέιτλιν τελικά μετεγκαταστάθηκαν στο Welwyn Garden City. Τον Νοέμβριο του 2016, το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία της οικογένειας και των φίλων τους.

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Τώρα, ο Ντέιβιντ και εγώ είμαστε μαζί για έντεκα χρόνια και παντρεμένοι για τέσσερα. Και έχουμε μεγαλώσει την Κέιτλιν και τη βιολογική της αδερφή, τη Σάρα. Είναι ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να ζητήσω», δηλώνει πανευτυχής η Σέριλ.