Η Αγγελική είναι η νέα σειρά του Alpha. Μάθετε τα πάντα για τους πρωταγωνιστές.

Η νέα δραματική σειρά του ΑLΡΗΑ, «Αγγελική», πρόκειται να αρχίσει να ξεδιπλώνει την ιστορία της το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Η σειρά, σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, αναμένεται να προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.

Στους πρωταγωνιστικούς ρό­λους πρόκειται να δούμε τους Φιλαρέτη Κομνηνού, Μαίρη Μηνά, Πάνο Βλάχο, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Νάντια Μπουλέ, Ιωάννη Πα-παζήση, Αλέξανδρο Πέρρο, Δήμητρα Σιγάλα, Γιώργο Χρυσοστόμου, Μαρία Φιλίππου, Γιάννη Στεφόπουλο, Μέλπω Κωστή, Αλέξανδρο Δαβιλά, Άλκηστη Ζιρώ, Εριέττα Μανούρη, Μαριέλα Δουμπού, Αλε­ξάνδρα Σακελλαροπούλου, Θάνο Καληώρα, Μελέτη Γεωργιάδη. Το «MYtv» εξασφάλισε όσα πρόκειται να δούμε στα πρώτα επεισόδια.

Η Αθηνά Αργυρού, μία πολύ ισχυρή γυναίκα, ύστερα από ένα εγκε­φαλικό επεισόδιο, νοσηλεύεται. Με την ολοκλήρωση της θεραπεί­ας της οι γιατροί της ανακοινώνουν πως μπορεί να πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, η Αθηνά επιλέγει να φιλοξενήσει στο σπίτι της την Αγγε­λική, την αποκλειστική νοσοκόμα της, η οποία θα τη φροντίζει μέ­χρι να αναρρώσει. Στο σπίτι την υποδέχονται οι τέσσερις γιοι της, οι οποίοι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους.

Ο μεγαλύτερος, ο Στέφανος, με τη σύντροφο του την Τζένη και την κόρη του. Την πρώτη του γυναίκα την έχασε πριν από πολλά χρόνια και από τότε αφοσιώθη­κε στην ανατροφή της κόρης του αλλά και στην ανάπτυξη της οικο­γενειακής τους επιχείρησης, Ο δευτερότοκος Παύλος με τη σύζυγο του Σοφία και τα παιδιά του, ο οποίος διαρκώς νιώθει να παραγκω­νίζεται από τον Στέφανο. Ο εσωστρεφής Δημήτρης και ο βενιαμίν της οικογένειας, ο επαναστάτης Νικόλας. Ένα πλούσιο τραπέζι στή­νεται, με όλους παρόντες, με προπόσεις και ευχές γιορτάζοντας την επιστροφή της Αθηνάς μετά την περιπέτεια της υγείας της.

Ωστόσο, και σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για την οικογένεια, δεν λεί­πουν οι κόντρες και οι σκληρές ατάκες μεταξύ των μελών της οικο­γένειας. Η Αθηνά εκείνη τη στιγμή συστήνει στην οικογένεια της την Αγγελική. Εκείνη, ευγενής, κοινωνική, άψογη στα καθήκοντα της, τους κερδίζει όλους με τις αρετές της και την ομορφιά της. Στη νέα της δουλειά, όμως, συναντάει τον παλιό της έρωτα, τον Μιχάλη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που γνωρίζει την αληθινή της ταυτό­τητα. Γιατί η Αγγελική, πίσω από το «αγγελικό» της πρόσωπο, κρύ­βει μυστικά που τη γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, τότε που ήταν μία απροστάτευτη έφηβη. Οι δυο τους, ο Μιχάλης και η Αγγελική, προ­σπαθούν να κρύψουν τη σχέση τους από τους υπόλοιπους, αλλά δεν είναι εύκολο όταν πολλοί είναι αυτοί που τους παρατηρούν, γιο διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Η Αγγελική συχνά ανακαλεί στο μυαλό της μία νύχτα από το παρελθόν που άλλαξε τη ζωή της ολο­κληρωτικά. Τη νύχτα που τα αδέλφια Αργυρού τη βίασαν. Το πραγ­ματικό της όνομα είναι Μαργαρίτα και τότε είχε μία όμορφη ζωή στο πλάι του Μιχάλη. Ωστόσο, ως Αγγελική πια, επιστρέφει στη ζωή τους θέλοντας να τους κάνει όλους να πληρώσουν.