Τρία ΑΤΜ που βρίσκονται σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Περιβόλας ανατίναξαν τέσσερις κουκουλοφόροι τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι οποίοι ήταν μάλιστα και οπλισμένοι με καλάσνικοφ.

Οι δράστες έφτασαν στην περιοχή λίγο μετά τις 4 π.μ. και έσπασαν τις εξωτερικές πόρτες προκειμένου να μπουν μέσα. Χρησιμοποιώντας ισχυρή εκρηκτική ύλη κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να ανατινάξουν και τα τρία ΑΤΜ και να αφαιρέσουν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ωστόσο κατά την είσοδό τους στο κατάστημα έγιναν αντιληπτοί από οδηγό φορτηγού που βρισκόταν στο πάρκινγκ του μεγάλου συγκροτήματος των υπεραγορών που βρίσκονται στην περιοχή. Ο ίδιος κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία και να αποχωρήσει έγκαιρα από το σημείο. Νωρίτερα είχε αποχωρήσει από το σημείο και ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που είχε νυχτερινή βάρδια.

Οι τέσσερις άνδρες, μόλις άρπαξαν τα χρήματα επιβιβάστηκαν σε όχημα χρώματος ασημί και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους βομβαρδισμένο τοπίο, αφού από τις εκρήξεις σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Στις 50 με 55 χιλιάδες ευρώ, ανέρχεται η αξία των χαρτονομισμάτων που βρέθηκαν στο χώρο είτε διασκορπίστηκαν, είτε χρωματίστηκαν από την έκρηξη. Άγνωστο ωστόσο παραμένει το χρηματικό ποσό που αφαιρέθηκε από τα 3 ΑΤΜ.

Η αστυνομία εξετάζει προσεκτικά την υπόθεση.