Την τελευταία τους εκπομπή είχαν σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στην πρωινή καλοκαιρινή του OPEN. Οι δυο τους αποχαιρέτησαν το Καλοκαίρι #not ούτως ώστε να ξεκουραστούν και να προετοιμαστεί ο Γρηγόρης καθώς θα βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούριου στο ανανεωμένο «Ευτυχείτε». Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη ενώ η Νάταλι Κάκκαβα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όπως αναφέρει το zappit.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στο φινάλε: «Όπως είχαμε πει όταν ξεκινούσαμε αυτήν την τηλεοπτική περιπέτεια, θα περνούσαμε ένα περίεργο και παράξενο καλοκαίρι και είπαμε, όσο κι αν είναι δύσκολο για εμάς, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό το καλοκαίρι καλύτερο και πιο ευχάριστο. Για τους ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να πάνε διακοπές φέτος κι ήταν πολλοί, για αυτούς που θα ήταν σπίτι για χίλιους δυο λόγους και νομίζω σε έναν βαθμό τα καταφέραμε. Αυτό το εισπράξαμε όλοι από τα μηνύματά σας όχι μόνο στα social media αλλά και στον δρόμο.»

Η Ναταλί πήρε τον λόγο κι ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι ήταν σύντομο το τηλεοπτικό ταξίδι, είχε έντονα συναισθήματα.

Ο Γρηγόρης συμπλήρωσε για την σύζυγό του: «Ιδίως για αυτό το κορίτσι που έχει βιώσει μια κατάσταση που δεν είχε ξαναβιώσει και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Εγώ της βγάζω το καπέλο και τα κατάφερε άλλη μια φορά να με κάνει υπερήφανο, όπως με ότι καταπιάνεται.»

Έπειτα ο ίδιος ευχαρίστησε το OPEN κι όλη την ομάδα που συνέβαλε στην δημιουργία της εκπομπής ενώ στο τέλος ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου ευχαρίστησαν τους δυο τους για την ευκαιρία που τους έδωσαν.