Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, είναι Ώρα για Μελέτη με την Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην πρωινή ζώνη με μια εναλλακτική ενημερωτική εκπομπή. Για πρώτη φορά μέσα από το νέο της πλατό, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το νέο της εγχείρημα στην εκπομπή Καλοκαίρι Παντού, όπως αναφέρει το zappit:

«Έχω ένα δημιουργικό και γόνιμο άγχος, έχω μέσα μου και μια τρομερή ασφάλεια γιατί είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτό που πάμε να κάνουμε και είμαι ενθουσιασμένη γιατί έχω γύρω μου ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και ξέρουν την δουλειά τους.

Ο Νίκος Μάνεσης για μένα ήταν μια τεράστια έκπληξη. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία και σε ό,τι θέλει να βλέπει ως τηλεθεατής και σε ό,τι θέλει να κάνει στην τηλεόραση. Νιώθω τεράστια ασφάλεια γιατί επιβλέπει όλο αυτό το εγχείρημα.

Πάμε να χτίσουμε και να προτείνουμε κάτι που οραματιζόμαστε για την ζώνη αυτή. Είναι δύσκολη ζώνη, άκρως ανταγωνιστική, θα είναι ταυτόχρονα 8 εκπομπές απέναντι. Θα δείτε γρήγορη και περιεκτική ενημέρωση με όλα όσα μας απασχολούν, ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα έχουν να δείξουν και κάτι διαφορετικό, θα ταξιδέψουμε σε όλα τα όμορφα μέρη της Ελλάδας μας».