Ένα party που μας θύμισε πόσο μας είχαν λείψει τα αληθινά events διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο "Αιώρα Kitchen Bar Restaurant", στην παραλία Αραχωβιτίκων.

Ο λόγος για το "Cuban Lounge", μια βραδιά... γεμάτη κουλτούρα Καραϊβικής, παγκοσμίως συνώνυμη της χαλαρής ερωτικής διάθεσης, και της γεμάτης περίτεχνες μελωδίες μουσικής της.


Τους δύο τελευταίους μήνες η "Havana Magic Nights - Latin Broadcast" και το το team του "Αιώρα" πρόσφεραν στους θαμώνες μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων με cocktails, γεύσεις και πούρα original Latin προέλευσης, κι όλα αυτά “ντυμένα” με τις ομορφότερες αγαπημένες Κουβανέζικες νότες.

Σεβόμενοι πλήρως τις υγειονομικές διατάξεις και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα οι υπεύθυνοι έκλεισαν με επιτυχία αυτό τον κεφάτο καλοκαιρινό κύκλο με μια βραδιά με εντυπωσιακές παρουσίες, χορό και γέλια, σε μια ατμόσφαιρα που παρέπεμπε πραγματικά σε κάτι εξωτικό.

Την μουσική επιμέλεια του event ανέλαβε ο dj Nikos Vernardis.


Πλέον, το party ετοιμάζεται να προσαρμοστεί στην χειμωνιάτικη εκδοχή του, αναζητώντας τον χώρο που θα στεγάσει τον ρυθμό και το μπρίο του.

Stay tuned!