Άρεσε η παράσταση «Δεν είμαστε κουραμπιέδες» σε σκηνοθεσία και κείμενα του Τσεζάρις Γκραουζίνης. Το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας δείχνει ότι το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μπορεί να κάνει σημαντικά και όμορφα πράγματα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι απόφοιτοι της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Ελένη Γεωργακοπούλου, Μάρκος Γέττος και Μαρία Λάτα συνέθεσαν μία παράσταση που ακροβάτησε μεταξύ του λυρικού και του παράλογου στοιχείου με επιτυχία κατορθώνοντας να φτάσει στην άκρη του νήματος και να αποσπάσει το χειροκρότημα του κοινού.

Ακολουθεί την Πέμπτη το "Επιστροφή στην Κανονικότητα" σε σκηνοθεσία Όλγας Σπυράκη και μιας πλειάδας Πατρινών χορευτών και ηθοποιών, ενώ στη συνέχεια την Κυριακή έχουμε το «Η πραγματική Νόρμαν Χέρμαν» σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Αναστασόπουλου πάλι με Πατρινούς συντελεστές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παραστάσεις αυτές εντάσσονται στην ενότητα για την ανάδειξη του Πατρινού θεάτρου και των συντελεστών του, ενώ ο προαύλειος χώρους του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου γεμίζει πάντα από θεατές, τηρώντας ασφαλώς τις αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.