Πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για τις καθημερινές παρεμβάσεις του Δήμου Αθηναίων στην πόλη, έχουν πλέον οι δημότες και επισκέπτες του, με μια νέα ηλεκτρονική εφαρμογή.

Η εφαρμογή του Δήμου Αθηναίων τέθηκε σε λειτουργία εδώ και λίγες μέρες.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου, μέσω αυτής της εφαρμογής, η οποία είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ και προσβάσιμη τόσο από σταθερές συσκευές (ηλεκτρονικούς υπολογιστές) όσο και από «έξυπνες συσκευές» (κινητά τηλέφωνα και tablet), οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τις δράσεις είτε αυτές έχουν υλοποιηθεί ή είναι σε εξέλιξη είτε για το ποιες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα η εφαρμογή αφορά δράσεις απολυμάνσεων, καθαριότητας, αντιγκράφιτι, έργα οδοποιίας, πρασίνου και αναπλάσεων.

Από την πλατφόρμα αυτή, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται αρχικά για τις δράσεις που εμπίπτουν στις θεματικές ενότητες:

Απολυμάνσεις
Καθαριότητα
Αντιγκράφιτι
Έργα Οδοποιίας
Πράσινο
Αναπλάσεις

Πολύ σύντομα στην πλατφόρμα ενημέρωσης θα συμπεριληφθούν κι άλλες κατηγορίες δράσεων, καθώς και σημεία ενδιαφέροντος στην πόλη όπως αυτά που αφορούν στην ανακύκλωση.

Με λίγα «κλικ» ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορηθεί το σημείο όπου γίνεται η όποια δράση, τη χρονική της διάρκεια, τον αρμόδιο για το έργο, επεξηγηματικά κείμενα, πληροφοριακό καθώς και φωτογραφικό υλικό.