Μια απίστευτη πρόταση φέρεται να έχει καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι στον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να έχει στα χέρια του προς... υπογραφή συμβόλαιο 750 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, οι Άγγλοι είναι έτοιμοι να ντύσουν στο χρυσάφι τον Αργεντινό σούπερ σταρ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στα χέρια του ο Μέσι έχει μια πρόταση που δεν έχει προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει στον Μέσι την δυνατότητα να αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια στην Premier League υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα και στη συνέχεια για άλλα δύο χρόνια στο αμερικανικό MLS με την φανέλα της New York FC.

Οι πάγιες ετήσιες απολαβές θα είναι 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όταν θα μετακινηθεί στις ΗΠΑ, στα 38 του χρόνια πλέον, ο Αργεντινός θα πάρει ως πριμ άλλα 250 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως δεν μπορεί να πάρει νωρίτερα λόγω περιορισμών του Financial Fair Play.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, ο Μέσι έχει αποδεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση, η οποία όμως για να πάρει σάρκα και οστά θα πρέπει να λυθεί και το θέμα με την αποζημίωση που ζητά η Μπαρτσελόνα για να δώσει την έγκρισή της σε αυτή την κολοσσιαία μεταγραφή.