Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας ΗΔΥΦΩΣ συμπληρώνει τα 12 χρόνια στην πόλη μας και ανακοινώνει επίσημα την έναρξη των δράσεων της από τις 7 Σεπτεμβρίου 2020 με ένα πλούσιο πρόγραμμα αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση: 

"Σε έναν ανανεωμένο φωτεινό χώρο και τεχνολογικά σύγχρονο, διαθέτει λειτουργικό σκοτεινό θάλαμο και δανειστική βιβλιοθήκη.

Οι εγγραφές νέων μελών αλλά και όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα φωτογραφίας της νέας σεζόν γίνονται στο χώρο μας Κύπρου 63 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Ελάτε να εγγραφείτε να έχετε άμεση πρόσβαση και δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις δράσεις μας. Για τα μέλη ξεκινάει μια χρονιά στην οποία:Από 1/10/20 μέχρι το τέλος το έτους θα γίνει στη λέσχη μια έκθεση των μελών της με μικρά portfolios από τις αγαπημένες τους σειρές. Παράλληλα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα μέχρι και τις 15/12/20. Τα μαθήματα θα γίνονται από τα ίδια τα μέλη της λέσχης. Θα υπάρξουν παρουσιάσεις, σεμινάρια και δράσεις, κάποια από τα οποία θα είναι ανοικτά στο ευρύ κοινό. Μεγάλο ατού θα είναι και οι εκθέσεις: Θα έχουμε μια γεμάτη χρονιά με την προετοιμασία της έκθεσης του Μαΐου 2021. Πρώτηφορά διοργανώνεται μια μεγάλη ομαδική έκθεση της ΦΛΠ Ηδύφως μαζί με άλλες φωτογραφικές ομάδες από την Πάτρα και άλλες πόλεις της Ελλάδος που θα γίνει τον Οκτώβρη του 2021.

Η ιστοσελίδα μας αναμορφώνεται και πριν το τέλος του έτους θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να την παρουσιάσουμε.

Φωτοβόλτες, σεμινάρια, δράσεις μέσα στην πόλη και εκτός,η καλή παρέα και διάθεση θα είναι τα εφόδια μας και για φέτος."