Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και μια βουτιά στη θάλασσα είναι αυτό που χρειαζόμαστε, άρα ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το Σαββατοκύριακο.
Ο ήχος του παφλασμού των κυμάτων, δροσερά κοκτέιλ και μουσική είναι ό,τι έχουμε ανάγκη για να ξεχάσουμε τη ρουτίνα του γραφείου και την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό.
Υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς μας περιμένουν, που άλλου; Στο αγαπημένο beach bar όλων των Πατρινών.
Το Sandhill, είναι ακόμα εδώ.
Συμβαδίζοντας πάντα με τους κανόνες που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, μας περιμένει για υπέροχες στιγμές.
Το Sandhill, παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις ντόπιων αλλά και ξένων, κάθε καλοκαίρι, αφού καταφέρνει να κλέβει την παράσταση προσφέροντας μια μοναδική και άκρως καλοκαιρινή εμπειρία.
Πρόκειται για ένα μικρό παράδεισο στην Αχαΐα και έχουμε πολλούς λόγους για να το επισκεφθούμε.
Ο Αύγουστος φεύγει και οι καλοκαιρινές μέρες λιγοστεύουν. Αυτό αρκεί για να φορέσουμε μαγιό και να αποδράσουμε στην πιο ξεχωριστή παραλία του νομού, την Καλόγρια.

φωτο - harasp__

φωτο - nikosgrammatsoulias

φωτο - mpampilhs

φωτο - iliana.grammeniati

φωτο - bagg__m_

φωτο - panagiotisgoutsoulas

φωτο - maria_zanou

φωτο - maria.nikolopoulou93

φωτο - bridget_yiousma