Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα του «Happy Day», στην Εύη Βαλή και το 7 Μέρες Tv. Πως σχολιάζει η αγαπημένη παρουσιάστρια την επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα και το πλούσιο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν φέτος οι τηλεοπτικοί σταθμοί;

Όσον αφορά τα πρόσωπα της ομάδας σας, θα έχουμε αλλαγές;

Η βασικότερη είναι η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος γυρίζει στο τηλεοπτικό του σπίτι. Με τον Δημήτρη έχουμε μία πολύ όμορφη σχέση και πολύ καλή χημεία και χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε ξανά παρέα. Κατά τα άλλα, στο πλευρό μου παραμένει η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την οποία έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση και κατέχει πολύ καλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και φυσικά όχι μόνο. Φυσικά, παραμένει και ο Κώστας Φραγκολιάς με τον οποίο είμαστε σχεδόν από τον πρώτο χρόνο του «Happy Day», όπως και ο Δήμος Βερύκιος με τη δική του στήλη. Ο Γιώργος Σατσίδης που από πέρσι μας λέει τα καλλιτεχνικά νέα από την Αμερική, συνεχίζει και φέτος, έχοντας παράλληλα και μια ουσιαστική εμπλοκή στο «Bachelor». Επίσης, ετοιμάζουμε και μια μεγάλη έκπληξη σε ό,τι αφορά τη συνεργασία μας με έναν πολύ γνωστό και αγαπημένο μάγειρα!

Βλέπουμε όλα τα κανάλια να ετοιμάζουν ένα πλουσιότερο πρόγραμμα. Πως σας φαίνεται αυτός ο παραγωγικός πυρετός;

Ως επαγγελματίας, το βλέπω ως κάτι πολύ παρήγορο. Παρότι ακούω άσχημα μηνύματα για την πορεία της οικονομίας λόγω του κορονοϊού, βλέπω θετικά το ότι στον κλάδο μας υπάρχει μια κινητικότητα. Από εκεί και πέρα, όμως, δε περιόδους δημιουργίας αυτό που εύχεσαι είναι τα κανάλια να έχουν την υπομονή να στηρίξουν όλα αυτά τα προγράμματα που ετοιμάζουν και να τα θωρακίσουν ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν. Το να ετοιμάσεις εκατό προγράμματα τα οποία απλά θα βγάλεις και δε θα τα υποστηρίξεις, με αποτέλεσμα ξαφνικά να μείνουν τον Νοέμβριο κάποιοι άνθρωποι χωρίς δουλειά είναι δώρο άδωρο. Είναι ωραίο να γίνονται πολλά πράγματα στο χώρο μας, γιατί αυτό σημαίνει ότι πολλοί συνάδελφοι μας θα έχουν δουλειά μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Από την άλλη, όμως, μου δημιουργεί και μια ανασφάλεια για το κατά πόσο όλα αυτά τα προγράμματα μπορούν να έχουν μια επιτυχημένη πορεία και επομένως να διατηρηθούν από τα κανάλια.