Ο Κώστας Κόκλας δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια συγκινητική φωτογραφία με την Καίτη Κωνσταντίνου, 20 χρόνια μετά τα θρυλικά «Εγκλήματα».

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί θα συνεργαστούν ξανά για τη νέα σειρά της ΕΡΤ που θα λέγεται «Η τούρτα της μαμάς», σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Βασικός άξονας της σειράς είναι τα οικογενειακά τραπέζια της μαμάς.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα οικογενειακή κωμωδία, που μέσα από την ιδιαίτερη και διεισδυτική ματιά των δημιουργών της, θα παρακολουθεί τις ιστορίες μιας μεσοαστικής οικογένειας στην Αθήνα του 2020, έχουν ο Κώστας Κόκλας (Τάσος) και η Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία), ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις, όπως την εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα στον ρόλο του θείου Ακύλλα και της Λυδίας Φωτοπούλου στον ρόλο της καταπληκτικής γιαγιάς, Μαριλούς.

Ο Κώστα Κόκλας έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του με την Καίτη Κωνσταντίνου: «20 χρόνια μετά... Λίγες ρυτίδες "έκφρασης" και γεμάτες τις καρδιές αγάπη και ευγνωμοσύνη που ξανασμίξαμε..».

Οι ξεκαρδιστικές ατάκες της πανούργας Σωσώς και του χασάπη Αλέκου Παπαδήμα στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 "Εγκλήματα" έχουν μείνει αξέχαστες στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς, οι οποίοι αναμένουν με ανυπομονησία τη νέα σειρά της ΕΡΤ.