Ο Sebastian Fitzek επανέρχεται με ένα νέο μυθιστόρημα- θρίλερ που δικαιώνει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες

Το νέο μυθιστόρημα του Sebastian Fitzek με τίτλο «Ο Τρόφιμος» περιγράφει την ιστορία ενός ανθρώπου ο οποίος συνεχώς οδηγείται σε εναλλαγές ταυτοτήτων, προκειμένου να λύσει το μυστήριο της απαγωγής ενός παιδιού φερόμενου ως γιου του.

Για την ακρίβεια, εισέρχεται σε μια ψυχιατρική κλινική με το όνομα Πάτρικ Φίντερ για να συναντήσει τον απαγωγέα (και ίσως δολοφόνο) του Μαξ και να πάρει όλες τις απαντήσεις που ζητάει, λύνοντας το μυστήριο της αρπαγής αλλά και του βασανισμού τόσων παιδιών.

Μέσα από τα (γνώριμα πλέον στους φανατικούς του αναγνώστες) παιχνίδια «συνειδητού-υποσυνειδήτου», ο Fitzek εκπλήσσει το αναγνωστικό του κοινό με μια καινούρια ιστορία που εμπεριέχει στοιχεία τρόμου, μυστηρίου και δράσης.

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πολλά όμως, όπως κάθε φορά, ο συγγραφέας ξεδιπλώνει στο τέλος όλες τις απαντήσεις μέσα από διαδοχικές ανατροπές οι οποίες «αναποδογυρίζουν» τα όσα θεωρούσε ο αναγνώστης ως δεδομένα μέχρι πρότινος.

Ευχάριστη πινελιά του βιβλίου είναι το τελευταίο κεφάλαιο με τίτλο «Οι Ευχαριστίες», το οποίο αποτελεί πράγματι ένα σύνολο ευχαριστιών του συγγραφέα προς ορισμένα πρόσωπα που συνέβαλλαν στην επιτυχία του βιβλίου του. 

Παρουσιάζεται ωστόσο με μυθιστορηματική μορφή και με έναν τρόπο που μόνο ο ίδιος ο Fitzek θα μπορούσε να είχε φανταστεί!