Οι αποκαλύψεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν πέφτουν βροχή, όσο πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο. Το The Bachelor που φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης για τον Alpha, έχει και επισήμως τον εργένη του.

Το ριάλιτι αγάπης του Alpha, αναζητούσε έναν άνδρα να γίνει το μήλον της έριδος για τις διαγωνιζόμενες, σε ένα πρόγραμμα που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Αμερική. Το τρέιλερ λοιπόν του Alpha ήρθε το βράδυ της Δευτέρας να αποκαλύψει την ταυτότητα του The Bachelor.

Εδώ και κάποιες ημέρες, το τρέιλερ του Alpha για τον The Bachelor δεν έδειχνε το πρόσωπο του άνδρα που θα αποτελέσει τον πυρήνα του ριάλιτι. Ωστόσο, το πιο πρόσφατο τρέιλερ έδειξε το πρόσωπο του και μας θύμισε ένα άλλο, ριάλιτι επιβίωσης.


The Bachelor | Έρχεται να σου κλέψει την καρδιά - Τον Σεπτέμβριο στον Alpha #TheBachelorGR #alphatv

Ανάμεσα στις χώρες όπου έχει προβληθεί, συμπεριλαμβάνονται η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Κροατία, το Ισραήλ και η Πολωνία και τώρα και η Ελλάδα, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ο πρώην νομάς, πρώτος Έλληνας Bachelor

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι λοιπόν η επιλογή του Alpha για τον πρώτο Έλληνα Bachelor. Τον πρώην ποδοσφαιριστή και γυμναστή όμως είχαμε δει πριν από τρία χρόνια στην πρώτη σεζόν του Nomads, από το νησί Παλαγουάν. Ο Παναγιώτης ανήκε στην ομάδα των πολιτών, την πράσινη ομάδα, όπου είδαμε να αγωνίζεται και η Νατάσα Καλογρίδη.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών με καταγωγή από τη Μάνη και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Όπως έλεγε τότε, ο πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας του άρεσε να ασχολείται με τη γυμναστική, το μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία.

Ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο και σημαντικό γεγονός της ζωής του, θεωρεί την επιλογή του από τις ακαδημίες της SPORTING Λισαβόνας στα 17 του χρόνια. Έπαιξε επαγγελματικά μέχρι τα 26 του χρόνια και σήμερα κύρια ασχολία του είναι οι αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τι θα δούμε στο The Bachelor

Ένας άντρας, ο The Bachelor, περιμένει όσες τολμήσουν να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία!

Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους.

Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του!