Την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας μετά την ΕΔΕ που ζήτησε η Διοικήτρια του νοσοκομείου σε βάρος του Χαράλαμπου Γώγου για την ενημέρωση που παρείχε σχετικά με τον κορωνοϊό στον Δήμαρχο Πατρέων, ζητά δημοσίως ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Στην ανάρτησή του στο facebook ο κύριος Μπονάνος δηλώνει απογοητευμένος και θυμωμένος από την ενέργεια της κ. Μαμμής και αναφέρει αναλυτικά:

"Κυρία Διοικητρια του ΠΓΝΠ

Στην θέση που είσαι ήμουνα , γι αυτό και αντλώ το δικαίωμα , γνωρίζοντας την μοναξιά της διοίκησης, να σου πω δυο σκέψεις μου .

Όταν μου το είπαν , στην αρχή λέω κοίτα τι βγάζουν για να κριτικάρουν πρόσωπα σε θέση ευθύνης , μετά όταν κατάλαβα ότι είναι αλήθεια και επιβεβαιώθηκε , η ενέργεια αυτή , δεν σου κρύβω ότι θύμωσα και έπεσα από τα σύννεφα , γνωρίζοντας το βιογραφικό σου .

Θα σου εξηγήσω την θέση μου όσο πιο απλά γίνεται .

Έχεις καταλάβει ότι είμαστε σε έναν ιδιότυπο πόλεμο ;

Ότι το ΠΓΝΠ σαν νοσοκομείο αναφοράς δέχεται καθημερινά ένα απίστευτο βάρος να σηκώσει , και να επιτελέσει το τριτοβάθμιο καθήκον του , και να αντιδράσει στην πανδημία;

Ποιοι είναι εκείνοι που τραβάνε το κουπί στην γαλέρα ;

Μα φυσικά όλοι μα πρώτα και κυρία , η παθολογική , με τον Λάμπη τον Γώγο και τον Δημήτρη Βελισσάρη και φυσικά τους συναδέλφους νοσηλεύτριες τραυματιοφορείς και διοικητικούς .

Είναι δυνατόν να εγκαλείς , αυτούς τους οποίους όλη η περιφέρεια μας αναγνωρίζει για την ενημέρωση στον Δήμαρχο της πόλης μας ;

Ξέχασες τα τεράστια προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις ; Πως ιεράρχησες τις επιλογές σου σε σημαντικά και ασήμαντα;

Να σου πω εγώ τα σημαντικά;

Η ΚΘΧ και ο διαγωνισμός της που οφείλεις να επιβλέπεις έχει σημαντικά καθυστερήσει , με 550.000 ζεστό χρήμα να περιμένει ,η διαγωνιστική διαδικασία , η προκήρυξη , η επιτάχυνση της δεν είναι αυτό που περιμένουμε , οφείλεται σε σένα;

Όχι, για να μην είμαι άδικος αλλά ο Διοικητής έχει την ευθύνη.

Το 1.300.000 για αλλαγή του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του νοσοκομείου μας είναι ακόμα σε πρωτόλειο επίπεδο.

Έχεις μια σκληρή καθημερινότητα να αντιμετωπίσεις και συ βρήκες να αντιπαρατεθείς με τους κορυφαίους της μάχης ;

Δυστυχώς με απογοήτευσες , με θύμωσες και δεν έχεις πια άλλη επιλογή, εκτός και αν ήταν συνειδητή σου επιλογή για ηρωική έξοδο , και πάλι όμως λάθος πεδίο διάλεξες και λάθος πρόσωπα εγκαλείς . Ανθρώπων αρχεις και ουκ ΑΕΙ αρχεις .

Το πρόσωπο του Διοικητή πρέπει να εμπνέει να σπάει κύματα και όχι να δημιουργεί καινούργια.

Τον λόγο πια έχει ο υπουργός και άργησε μάλλον".