Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές του η Χάιντι Κλουμ και ο πρώην σύζυγός της Σιλ, ο οποίος αντιδρά στα σχέδια του πρώην supermodel να πάρει μαζί της τα τέσσερα παιδιά του στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Γερμανία, εκεί όπου αργότερα μέσα στον χρόνο θα αρχίσουν τα γυρίσματα του Next Top Model.

Σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο που έχει την κατοχή της η DailyMail.com, ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής ανησυχεί για τα παιδιά του να ταξιδέψουν στην Ευρώπη εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Κλουμ κατέθεσε αίτημα για επείγουσα ακρόαση σχετικά με το θέμα που ορίστηκε να συζητηθεί στις 28 Αυγούστου στο Λος Άντζελες. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο τον Οκτώβριο του 2014 έπειτα από εννέα χρόνια γάμου και μοιράζονται τη νομική και φυσική κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών τους, των δύο κορών τους Λένι 16 ετών και Λου 10 χρονών και των δύο γιων τους, Χένρι 14 ετών και Γιόχαν 13 ετών. Στην αίτηση που κατέθεσε στο δικαστήριο η Κλουμ υποστηρίζει ότι τα παιδιά περνούν τον περισσότερο χρόνο μαζί της και πως ο Σιλ τα βλέπει αραιά και που.

Η Σιλ αναμένεται να ταξιδέψει τον Οκτώβριο στο Βερολίνο για τα γυρίσματα της 16ης σεζόν του Next Top Model και θα παραμείνει στη Γερμανία για τρεισήμισι μήνες αλλά ο Σιλ δεν έχει δώσει την έγκρισή του. Συνήθως το σόου γυρίζεται στο Λος Άντζελες αλλά το γερμανικό συνεργείο και το καστ δεν κατάφερε να εισέλθει στις ΗΠΑ λόγω της υγειονομικής κρίσης.