Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, δηλαδή της Διοικήτριας Παναγούλας Μαμής, να καλέσει σε απολογία τον Χαράλαμπο Γώγο και τον αναπληρωτή καθηγητή και υπεύθυνο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΔημήτρηςΒελισσάρη, με αφορμή το γεγονός οτι ο καθηγητής ενημέρωσε για θέματα του covid 19 τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη ως μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

Η διοίκηση του νοσοκομείου εξέλαβε τη συγκεκριμένη ενέργεια ως παράκαμψή της διότι η ενέργειά τους δεν τελούσε σε γνώση της και γι' αυτό τους κάλεσε να απολογηθούν.

Οι ενέργειες της διοικήτριας του ΠΓΝΠ, που την περίοδο αυτό τελεί σε άδεια, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στη νοσοκομειακή κοινότητα η οποία μάλιστα αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό.

Παράλληλα η διοικήτρια του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Παναγούλα Μαμμή,απέστειλε εγγράφως διαμαρτυρία προς τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και για τις δύο ενέργειές της έχει ενημερωθεί σχετικά το υπουργείο Υγείας.