Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σαμπρίνα στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» το πρωί της Παρασκευής. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στα νέα δεδομένα λόγω κορονοϊού στη νυχτερινή διασκέδαση όσο και στη συμμετοχή που είχε στον ελληνικό τελικό για την επιλογή τραγουδιού της Eurovision πριν αρκετά χρόνια.

«Έχω μετανιώσει για τα περισσότερα ναι που έχω πει μέχρι σήμερα στην καριέρα μου. Όχι, θα ήθελα να μπορούσα να έχω πει πολλά περισσότερα» παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Σαμπρίνα.

Όσον αφορά την επιλογή του Νίκου Βέρτη να ανοίγει το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται στις 7 το απόγευμα, η Σαμπρίνα απάντησε με σαφήνεια. «Είμαι αντίθετη με αυτό. Θεωρώ καταρχήν ότι είναι άδικο και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Γιατί μπορεί να μην μπορούν όλοι να δουλεύουν 7 με 12 τη νύχτα. Επίσης, θεωρώ ότι τα μέτρα που τηρούνται 7 με 12 μπορούν να τηρηθούν και 12 με 5 το πρωί».

«Θεωρώ ότι κακώς δεν πήγα τότε εγώ στην Eurovision με το τραγούδι «Camera». Ήταν πολύ έξυπνο τραγούδι και θεωρώ ότι θα παίρναμε καλύτερη θέση από τη θέση που πήραμε εκείνη την χρονιά, την 18η. Έκαναν λάθος οι άνθρωποι» πρόσθεσε η τραγουδίστρια σε άλλο σημείο της συνέντευξης.


Σαμπρίνα:Έχω κάνει ψυχανάλυση στα 21 γιατί είχα κρίσεις πανικού | Καλοκαίρι #not 21/8/2020 | OPEN TV