Στα κρατητήρια κατέληξε ένας 35χρονος Ρώσος επίδοξος influencer ο οποίος δεν δίστασε να καταγράψει σε βίντεο τον εαυτό του να κρατάει ανάποδα από το ένα πόδι την έξι εβδομάδων κόρη του και να την ταρακουνάει βίαια.

Ο 35χρονος Ιγκόρ Κραβτάσοφ υποστήριξε ότι έκανε την κίνηση αυτή γιατί κατά τη γνώμη του τα μώρα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μαϊμούδες!

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε και η 27χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού επειδή δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τον Κραβτάσοφ.

Ρώσοι ειδικοί που είδαν το βίντεο τόνισαν ότι η μεταχείριση με αυτόν τον τρόπο ενός βρέφους μπορεί να του προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, υποστηρικτές του 35χρονου Ρώσου υποστηρίζουν ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από baby γιόγκα ή γυμναστική για βρέφη.

Για την ώρα το παιδί νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης Σότσι όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Μετά τη σύλληψή του ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν «απρόσεκτος» αν και επέμεινε ότι «έχω τις δικές μου απόψεις για το πώς να συμπεριφέρεται κανείς στα παιδιά».

«Οι μικρές μαϊμούδες είναι πολύ ευκίνητες. Εμείς καταγόμαστε από τις μαϊμούδες οπότε πρέπει να αναπτύξουμε αυτή την ευλυγισία σε μικρή ηλικία» υποστήριξε στους αστυνομικούς ο 35χρονος.


Influencer é preso após balançar a filha, de 6 semanas, segurando por uma perna