Αν είσαι εξοικειωμένη με την πνευματική ύφεση και την ροή που φέρνει ο κύκλος της Σελήνης, πιθανότατα βλέπεις κάθε νέα Σελήνη με αισιοδοξία και ελπίδα. Εξάλλου αυτό σημαίνει ότι αφήνεις πίσω ότι δεν σου κάνει πια και βάζεις σπόρους για νέα αρχή. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ελπιδοφόρο από ένα ταξίδι που μόλις ξεκίνησε;

Όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν από τη νέα Σελήνη, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο. Υπάρχουν όμως κι αυτά που θα βιώσουν με τον χειρότερο τρόπο αυτή την όψη γιατί η επιρροή της θα τους κατακλύσει πολύ περισσότερο από όσο περίμεναν.

Ταύρος

Κάθε μέρα που βγαίνεις έξω στον κόσμο, φοράς σαν πανωφόρι μια ασπίδα για να προστατεύσεις την καρδιά σου. Αυτό σε εμποδίζει από το να πληγωθείς αλλά και από το να νιώθεις πραγματικά άνετα και να είσαι ο πιο ειλικρινής εαυτός σου. Σου αξίζει ένας χώρος όπου μπορείς να βγάλεις αυτή την ασπίδα και να ξεδιπλώσεις την καρδιά σου. Αξιοποίησε τη νέα Σελήνη να χτίσεις ένα σπίτι που σε εμπνέει: ένα σπίτι όπου θα νιώθεις πάντα ασφαλής. Ίσως ήρθε η στιγμή να χτίσεις αυτό το σπίτι βήμα βήμα. Επίσης, ίσως είναι ώρα να θεραπεύσεις τη σχέση σου με αυτούς που θα σε περιμένουν στο σπίτι.

Παρθένος

Αυτή η νέα Σελήνη θα μοιάζει πού προσωπική για σένα. Στην πραγματικότητα, ίσως νιώσεις να ότι εξασφαλίζεις λίγο χρόνο για μοναξιά όπου μπορείς να είσαι μόνη σου με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η διαίσθησή σου σού δίνει πολλές πληροφορίες οπότε άκου καλά τι σου λέει το μέσα σου. Αποδέξου την ενδοσκόπηση και την αντανάκλαση γιατί μπορεί να ξαναζήσεις παλιές αναμνήσεις και να συνειδητοποιήσεις τον πόνο. Ωστόσο, η συνειδητοποίηση του πώς νιώσεις είναι πάντα το πρώτο βήμα για να γιατρέψεις τις πληγές. Άσε αυτή τη νέα Σελήνη να σε βοηθήσει να αφήσεις τα βάρη που κουβαλάς. Σου αξίζει να δημιουργήσεις χώρο για κάτι νέο.

Αιγόκερως

Χωρίς πόνο δεν έχει κέρδος. Τα πιο σημαντικά πράγματα είναι πάντα αυτά που είναι πιο δύσκολο να τα πετύχεις γιατί συνοδεύονται κατά κανόνα με κάποιου είδους θυσία. Αυτή η νέα Σελήνη έχει να κάνει με την αναγνώριση ότι όλα έχουν ένα τέλος και αν περιμένεις πολύ καιρό για να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, θα χάσεις την ομορφιά που μπορεί να σου προσφέρει το μέλλον. Η δημιουργία είναι μια επίσης μέθοδος διάσπασης και ακόμα κι αν το να προχωρήσεις παρακάτω μοιάζει σαν επώδυνος χωρισμός ή ξαφνικό τέλος, να θυμάσαι ότι πάντα κάτι όμορφο βγαίνει από τα συντρίμμια.