Το Σωματείο Ιπποκράτης σε ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής: "Επιτέλους υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή του στεγάστρου στο Νοσοκομείο μας, το γνωστό στέγαστρο έμπροσθεν των εισόδων του 7ορόφου και της νέας πτέρυγας που διεκδικούσαμε ως Σωματείο και είχε αποδεχθεί και βεβαίως δρομολογήσει η προηγούμενη περιφερειακή αρχή, ο τότε περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.

Βάσει σχετικής Απόφασης – Ανακοίνωσης της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, δρομολογείται επιτέλους ένα έργο που καθυστερούσε πολύ πέραν του δέοντος και φοβόμασταν πραγματικά για την τύχη του, όπως προβληματιζομαστε και για άλλα δρομολογημένα έργα που επίσης καθυστερούν και πιθανά ένεκα αυτών των καθυστερήσεων να έχουν χαθεί, όπως είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του ταχυρρύθμου κλπ.

Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι το έργο πνοής για τον ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ που είναι η άκρως αναγκαία και απαραίτητη ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ δεν βλέπουμε καμία απολύτως κίνηση, για αυτό και εμείς τον επόμενο μήνα θα δρομογήσουμε την σχετική σύσκεψη φορέων που ήδη έχουμε αποφασίσει".