Δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα μετά τη χθεσινή on air λιποθυμία της στο πλατό.

Η λιποθυμία της νεαρής παρουσιάστριας, την οποία κατέγραψαν οι κάμερες της εκπομπής, αναστάτωσε τους συμπαρουσιαστές της και το προσωπικό του ΑΝΤ1 που έσπευσε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Σήμερα, η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» πραγματοποιήθηκε χωρίς τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Κλοκοτάρα. Ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Φουρλής εξήγησαν στο κοινό ότι η συνεργάτιδά τους είναι σε καλή κατάσταση και πως πήρε μια μονοήμερη άδεια λόγω της αδιαθεσίας και της λιποθυμίας. Οπως είπαν, από αύριο, Τετάρτη, θα επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής. «Και πολύ τής δώσαμε» είπαν για τη μονοήμερη άδεια εκείνη την ώρα, σε χιουμοριστικό τόνο, θέλοντας να περάσουν το μήνυμα ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την υγεία της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η νεαρή παρουσιάστρια ένιωσε αδιαθεσία και ξαφνικά σωριάστηκε στο πάτωμα, με τους συνεργάτες της να σπεύδουν να τη βοηθήσουν. Στο πλατό εκείνη τη στιγμή βρισκόταν η πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη, η οποία της έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Μετά το περιστατικό ακολούθησε διαφημιστικό διάλειμμα, ενώ όταν επέστρεψαν στον αέρα, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης διαβεβαίωσε πως η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα είναι καλά στην υγεία της.

Δείτε το βίντεο από τη ξαφνική λιποθυμία της νεαρής παρουσιάστριας:


Newpost.gr Λυποθύμησε η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα