Μπορεί ο Βενσάν Κασέλ να ήταν παντρεμένος για 14 χρόνια (1999-2014) με την ομολογουμένως ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη, Μόνικα Μπελούτσι όμως η 23 Μαΐων Tina Kunakey είναι αυτή που κυριολεκτικά του έκλεψε την καρδιά και κατάφερε να γίνει τατουάζ στο μπράτσο του.

Ο 53χρονος γόης ηθοποιός που διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση -όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες- χτύπησε στο γυμνασμένο μπράτσο του τατουάζ με την καλλονή γυναίκα του που του έχει πάρει τα μυαλά.

Και ενώ η πρώην σύζυγός του Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στη χώρα μας, εκείνος από το θέρετρο Saint-Jean-de-Luz όπου βρίσκεται μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημερώνει τους 1,1 εκατομμύρια followers του για τις σημαντικές και ανεξίτηλες… αλλαγές που συμβαίνουν στο κορμί του.

Τρίτη κόρη για τον Βενσάν

Υπενθυμίζουμε πως πριν από μερικούς μήνες η Tina χάρισε στον Βενσάν την τρίτη του κόρη. Τη χαρμόσυνη είδηση είχε κάνει γνωστή ο ίδιος ο Βενσάν Κασέλ, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Κασέλ δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός καταρράκτη στον Αμαζόνιο, ενώ αποκάλυψε και το όνομα της νεογέννητης κόρης του. «Η Amazonie γεννήθηκε» είχε γράψει χαρακτηριστικά, βάζοντας δίπλα μία καρδούλα. Το όνομα της κόρης του ευτυχισμένου ζευγαριού φαίνεται πως είναι αφιερωμένο στη Βραζιλία, τη χώρα που κατοικούν ένα μέρος του χρόνου.