Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία απάντησε και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή της με την απώλεια των γονιών της.

Ποια ήταν η πιο έντονα προβληματισμένη στιγμή ζωής για σένα;

Βασανίζομαι πολύ όταν υπάρχουν θέματα με την υγεία, επίσης με το «χαμό» της μαμάς μου, με το «χαμό» του πατέρα μου, πέρυσι τον Αύγουστο, που τώρα κλείνει χρόνο. «Έχασα» και το μπαμπά μου… Ήταν νεότατος, 65 χρόνων… Η μαμά μου «έφυγε» 48 χρόνων… Οπότε, όταν βιώνεις τέτοια γεγονότα, όλα τα υπόλοιπα, με λίγη αισιοδοξία, καλή παρέα και την αγκαλιά που σου δίνει η οικογένειά σου, μπορείς να ξεπεράσεις καθημερινά μικρά προβλήματα, που σαφέστατα υπάρχουν και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν τα βλέπουμε ή δεν τα αισθανόμαστε.

Έτσι, κρατάω κάποια λόγια του Σταμάτη στο «μπαούλο» μου και όταν του είπα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη συνεργασία, μου είπε: «Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς, είσαι αυθεντική, μια καθαρή λαϊκή φωνή». Εμένα, αυτό μου έδωσε πολλή δύναμη να συνεχίσω, να κάνω αυτό που κάνω τόσα χρόνια, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, πριν ακόμη γίνουν γνωστά τα τραγούδια μου. Η αυθεντικότητα είναι κάτι που το έχω μάθει μέσα από την οικογένειά μου και προσπαθώ να το καλλιεργήσω και στα παιδιά μου.