H Μαρία Μιχαλοπούλου ή αλλιώς, Μαρία η «αγρότισσα», όπως συνήθιζαν να τη φωνάζουν στο δεύτερο GNTM, είναι ένα κορίτσι που μας συστήθηκε μέσω του διαγωνισμού μόδας και ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή τόσο για το σώμα της όσο και για τον «αυθεντικό» χαρακτήρα της.

Αν και δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, η Μαρία Μιχαλοπούλου, δεν έχει σταματήσει να κάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Τις προηγούμενες μέρες όμως έκανε ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή κάποιες γυμνές φωτογραφίες της που φαίνεται να μην άρεσαν στους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν αναφορά στις εν λόγω εικόνες και το Instagram λίγο αργότερα να τις κατεβάσει.

Έτσι λοιπόν, η Μαρία Μιχαλοπούλου έγινε έξαλλη και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μπορεί να παίζει χαλαρωτική μουσική από πίσω αλλά εγώ έχω πολλά νεύρα. Γιατί κάποιοι μου έκαναν αναφορά πως πρέπει να κατεβάσω τις φωτογραφίες που ανέβασα χθες. Οκ. Φαινόταν η ρώγα μου σε μια φωτογραφία, να το δεχθώ, ρε παιδί μου, σεξουαλικό περιεχόμενο εννοείται. Όλες οι άλλες που κυριολεκτικά βγάζουν σχεδόν τον π@το τους στις φωτογραφίες αλλά φοράνε έναν πορ@οκ@οφτη, ένα κορδόνι για βρακί δεν σας ενοχλούσαν και θέλατε να κάνετε αναφορά στις δικές μου φωτογραφίες. Οκ. Εγώ θα τις βάλω με θολούρα και θα τις ξανανεβάσω. Έτσι γιατί μπορώ και μετά ξανακάντε με αναφορά αν θέλετε».

Τελικά όμως η Μαρία Μιχαλοπούλου, δεν «μάσησε» και δημοσίευσε ξανά τις φωτογραφίες.

«Είμαι ευτυχισμένη. Πείτε το μαζί μου. Έιμαστε ευτυχισμένοι και όλα θα πάνε καλά στο τέλος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Tην γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και κατάφερε να γίνει μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες...